Näin saat 5 vuoden takuun Continental-hihnatuotteille

Selkeyttä, ei selittelyjä – Continental-tuotetakuu.

Continentalin tuotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja ne on aina valmistettu käyttäen uusimpia tuotantoprosesseja ja materiaaleja. Korkea laatu onkin vuosien varrella vakuuttanut autovalmistajat siinä määrin, että Continental-tuotteet ovat monille merkeille ensisijainen valinta alkuperäisosiksi.

Kahan valikoimasta löydät kattavan tarjonnan Continentalin jakopäänhihnoja, -hihnasarjoja sekä moniurahihnoja. Tuotteet löytyvät Autoluettelosta ajoneuvokohtaisesti rekisterinumerohaun avulla.

5 vuoden takuu kaikille Continental-hihnatuotteille
Continental-jakopäänsarja sisältää hammashihnan, kiristysrullan, ohjaimet sekä tarvittavat kulutusosat.
Continentalin 5 vuoden takuu koskee esimerkiksi jakopään hihnasarjoja.

Continental takaa, että kaikki jälkimarkkinoiden Power Transmission Group -tuotevalikoiman tuotteet henkilöautoihin ovat nykyisten teknisten standardien mukaisesti virheettömiä. Koska tuotteiden laatuun luotetaan näin vankasti, myönnetään niille 5 vuoden takuu.

Takuu myönnetään rekisteröidyille korjaamoille kaikkiin jälkimarkkinoiden tuotteisiin.

  • Korjaamon kertaluontoinen rekisteröiminen on helppoa ja ilmaista
  • Koskee kaikkia Continental Power Transmission Groupin jälkimarkkinoiden tuotteita
  • Tuotteen ilmainen korjaus tai vaihto uuteen

Huomioithan, että 5 vuoden takuu koskee ainoastaan Continentalin palveluun rekisteröityneitä korjaamoja. Takuu koskee vain tuotteita, jotka on asennettu rekisteröitymispäivän jälkeen. Tuotteen asentajan tulee olla pätevä ammattilainen. Takuu raukeaa, mikäli tuote on asennettu tai sitä on käsitelty virheellisesti.

Lue lisää takuuehdoista.


Näin rekisteröit korjaamon takuun piiriin
  1. Täytä korjaamon tiedot Continental 5 vuoden takuu -sivustolle.
  2. Saat sähköpostin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostisi. Mikäli viestiä ei kuulu 5-10 minuutin aikana, tarkista roskapostikansio.
  3. Vahvista sähköpostiosoitteesi saamasi linkin kautta. Huom! Korjaamon rekisteröityminen hyväksytään vasta, kun sähköpostiosoite on vahvistettu.
  4. Saat Continentalilta vahvistuksen onnistuneesta rekisteröinnistä sekä todistuksen 5 vuoden takuusta. Huomioithan, että vahvistusviestin saaminen voi kestää useita päiviä. Paperinen todistus lähetetään postitse.
  5. Kun olet saanut vahvistusviestin rekisteröinnin onnistumisesta, 5 vuoden takuu on voimassa.

Jaa tämä artikkeli: