Cartechnic Brake Cleaner on tehokas jarrupuhdistusaine

Cartechnic-jarrupuhdistusainetta löytyy sekä 500 ml pullossa että 60 litran säästöpakkauksessa.

Monipuoliseen osien puhdistukseen soveltuva jarrupuhdistusaine kuuluu jokaisen korjaamon ja autoharrastajan perusvarustukseen. Kahan valikoimasta löytyvä Cartechnic Brake Cleaner on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen puhdistusaine, jota löytyy sekä kätevässä 500 ml pullossa että riittoisassa 60 litran tynnyrissä.

Näin käytät Cartechnic Brake Cleaneria

Cartechnic Brake Cleaner -jarrupuhdistusaine poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan, jarrunesteen ja muun lian, jäämiä jättämättä. Jarrujen lisäksi tuotetta voi käyttää myös kytkinten, vaihteiston ja moottorin osien, starttien, latureiden, kaasuttimien, polttoainepumppujen sekä lasi- ja metallipintojen puhdistukseen.

Brake Cleanerin käyttö on helppoa: suihkuta reilusti puhdistettavaan kohteeseen ja anna aineen valua tai haihtua pois. Voimakkaasti likaantuneet kohteet voidaan tarvittaessa käsitellä uudelleen. Ei sovi käytettäväksi spraymaalatuille pinnoille eikä kestomuoveille.

Cartechnic – Laatutuotteita kilpailukykyiseen hintaan

Cartechnic on Euroopan suurimman varaosatukkukauppaketju ATR:n oma tuotemerkki, jonka ohjelmassa on yli 600 varaosaa, tarviketta ja kemikaalia. Kaha on ollut osa ATR-ketjua vuodesta 2002.

Cartechnicin tuotteet ovat laadukkaita, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Tuotteet ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa testeissä, ja ne on todettu yhtä hyviksi tai jopa paremmiksi kuin vastaavat, tunnetut merkkituotteet.

Kahan Cartechnic-valikoimasta löytyy moottoriöljyjä, vaihteisto- ja hydrauliikkaöljyjä sekä käynnistysakkuja.

Jaa tämä artikkeli: