Calix ComfortKit -lämpöpaketissa on ideaa!

Auton esilämmittämisen edut kylmillä keleillä ovat kiistattomat; kirkkaat, jäättömät ikkunat parantavat liikenneturvallisuutta ja nopeuttavat liikkeelle lähtöä. Valmiiksi lämpimään autoon lisäksi huomattavasti mukavampi istahtaa. Mikäli autoa voidaan lämmittää sähkötolpasta, on Calix ComfortKit kokonaisvaltainen ratkaisu sisätilojen lämmittämiseen.

Calix WaveLine -sisätilanlämmittimen asennus onnistuu helposti ja siististi Quick Clip -kiinnitystelineen avulla.
Calix ComfortKit – Kaikki tarvittava samasta paketista

Calix ComfortKit -lämpöpaketti sisältää kaiken tarvittavan auton sisätilojen lämmittämiseen. Paketti sisältää WaveLine-sisätilanlämmittimen (joko 1200 tai 1700 W), kaikki tarvittavat asennusosat, verkkoliitäntäjohdon sekä kätevän Quick Clip -kiinnitystelineen. 1700 W -lämmittimessä on kaksi toimintatilaa, joten sitä voi käyttää joko 1700 tai 1100 W teholla.

Huom! Paketti ei sisällä moottorinlämmitintä.

ComfortKitissä monta selkeää etua asennukseen

  • Kaikki tarvittavat osat löytyvät samasta laatikosta, mikä nopeuttaa asennusta.
  • Helppo kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki kaapelit aina sähkötolpalta matkustamoon asti. Kaapelipituudet sopivat useimpiin automalleihin.
  • Lämmittimessä miniliitin, jolla se kytketään johtosarjaan. Pistorasiaa ei siis tarvitse kiinnittää jalkatilaan.
  • Patentoitu Quick Clip -kiinnitysteline mahdollistaa siistin ja nopean sisätilanlämmittimen asennuksen ilman ruuvikiinnitystä.
  • Mahdollisuus lisämyyntiin laajentamalla pakettia moottorinlämmittimellä ja/tai akkulaturilla.

 


Tehokas ja hiljainen Calix WaveLine -sisätilanlämmitin

Ruotsalaisen Calixin WaveLine-sisätilanlämmittimet ovat paitsi tehokkaita niin myös hämmästyttävän hiljaisia. WaveLine-lämmittimien äänenvoimakkuus on maksimissaan 50 desibeliä, mikä tekee niistä huomattavasti edeltäjiään ja monia muita lämmittimiä hiljaisempia.

Niin kuin muutkin Calix-sisätilanlämmittimet, myös WaveLine-tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia sekä tyylikkäästi muotoiltuja. Malliston lämmittimet ovat myös itsestään säätyviä, joten ne säätelevät puhallustehoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan.

Lue lisää WaveLine-lämmittimistä.

Jaa tämä artikkeli: