Blazecut-järjestelmä on helppo tapa suojata ajoneuvoa

Paloturvallisuus on asia, johon kannattaa panostaa niin kotona kuin kaikenlaisissa ajoneuvoissakin. Blazecut T-sarja on täysin automaattinen sammutusjärjestelmä, joka havaitsee tulipalon syttymisen ja sammuttaa sen itsenäisesti. Todella helppo ja edullinen tapa suojata ajoneuvo!

Miten Blazecut toimii?

Tulipalon syttyessä lämpötila kohoaa nopeasti, mikä aiheuttaa tilaan asennetun Blazecut-järjestelmän letkun paineen kasvamisen noin 20 barilla. Kun liekkien lämpötila nousee yli +120 °C, letkun pinta alkaa sulamaan ja sisällä oleva sammutuskaasu pääsee purkautumaan.

Blazecut-letku sulaa aina siitä kohtaa, missä lämpötila on suurin, ja reiästä korkealla paineella purkautuva kaasu syrjäyttää hapen sammuttaen palon välittömästi. Sammutuskaasu itsessään ei jätä jäämiä, ja se on turvallinen sekä ihmisille että ympäristölle.

Kun lämpötila nousee, järjestelmä aktivoituu ja sammuttaa palon nopeasti.
T-sarjan sammutusletku auton moottoritilaan asennettuna.
Sopii moniin eri kohteisiin

Blazecut T-sarjan sammutusjärjestelmä sopii asennettavaksi monenlaisiin kohteisiin, joista tyypillisimpiä ajoneuvojen ja veneiden moottoritilat, sillä niissä tulipalon riski on suurin. Muita yleisiä käyttökohteita ovat työkoneet, sähkökeskukset ja latauslaitteet.

Sammutusjärjestelmä toimii täysin itsenäisesti, eikä vaadi mitään erillisiä valvontalaitteita. Järjestelmä on lisäksi helppo ja nopea asentaa itse. Sammutusletku asennetaan suljettuun tilaan, vaara-alueen ympärille. Sopiva järjestelmä valitaan suojattavan tilan koon mukaan. Sammutusletkuja on saatavilla 1–6 metrin pituisina.

 

Edut pähkinänkuoressa

+ Sammuttaa tulipalon automaattisesti, toiminta perustuu lämpötilan nousuun
+ Riippumaton sähköistä
+ Sopii monenlaisiin kohteisiin
+ Sopii A-, B-, C- ja sähköpaloluokille
+ Kustannustehokas, ei huoltoarvetta
+ Pitkä käyttöikä, 5–10 vuotta
+ Tehokas sammutinaine (HFC 227ea)
+ Sammutinaine ei likaa, vaaraton ihmisille
+ Helppo asennus, ei vaadi koulutusta
+ Järjestelmä toimii aina -40 °C saakka

 

> Blazecut T-sarjan sammutusletkut Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: