BCAR- käsijarrun katkaisijat löydät nyt Kahan valikoimasta

Käsijarruissa, kuten muissakin autojen järjestelmissä, on tapahtunut kehitystä vuosien varrella. Nykyään yli 70 % uusista autoista on varustettu sähköisellä käsijarrulla (Electric Parking Brake, EPB), joka korvaa perinteisen, vedettävän käsijarruvivun. Sähköinen käsijarru on erittäin helppokäyttöinen, sillä se kytkeytyy päälle katkaisijaa painamalla tai automaattisesti, kun moottori sammutetaan. Järjestelmän katkaisijat voivat kuitenkin vikaantua, minkä vuoksi Kaha on ottanut valikoimiinsa BCAR- käsijarrun katkaisijat.

Sormi painamassa auton käsijarrun katkaisijaa.
Sähköinen käsijarru on helppo kytkeä päälle ja pois katkaisijan avulla.

Kahan valikoiman käsijarrun katkaisijat

Kahan valikoimasta löytyy 29 eri katkaisijaa.

Kahan valikoima koostuu 29 eri BCAR-katkaisijasta. Sopivia katkaisijoita löytyy seuraaviin automerkkeihin: Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, DS, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Porsche, Seat ja Volkswagen.

Käsijarrun katkaisijat löytyvät Autoluettelosta sekä OE-numerolla että rekisterinumerohaun kautta:
> Sähköosat > Tunnistimet > Muut katkaisimet

Käsijarrun katkaisijoiden koko valikoimaa pääsee selaamaan hakusanalla: ”katkaisija, paikoitusjarrun käyttö”.

 


BCAR keskittyy jälkimarkkinoiden niche-tuotteisiin

Vuonna 2012 perustettu, espanjalainen BCAR on varaosatoimittaja, joka on keskittynyt tarjoamaan ”niche”-tuotteita, joita on perinteisesti ollut vaikeasti saatavilla jälkimarkkinoilla. Tällaisia pienen markkinaraon tuotteita ovat esimerkiksi sähköisen käsijarrun osat, vaihteensiirtovaijerit sekä Akonen-tuotemerkin alla olevat kaukosäätimet ja avaimien kuoret.

Espanjan Barcelonassa päämajaansa pitävä BCAR on kasvattanut toimintaansa nopeasti. Yritys toimittaa osiaan nykyään viidelle eri mantereelle, 52 eri maahan.

Jaa tämä artikkeli: