AutoBar lämmittää eväät kätevästi ajoneuvossa

Valloillaan oleva koronatilanne on vaikuttanut merkittävästi myös ammattikuljettajien lounasmahdollisuuksiin, sillä monet ravintolat ovat pitäneet oviaan kokonaan kiinni ja osa on tarjoillut ruokaa vain ulosmyyntinä. Ravintoloiden rajoituksia höllennetään nyt kesäkuun alusta lähtien, mutta asiakaspaikkoja on edelleen tarjolla vain rajoitetusti.

Vaikka lounasravintolaan nyt pääsisikin, haluaa moni kuljettaja edelleen vältellä paikkoja, joissa voisi altistua virukselle. Tämän vuoksi omien eväiden mukana kuljettaminen on nostanut suosiotaan ammattikuljettajien keskuudessa. Ja juuri tällaisiin tilanteisiin AutoBar -ruoan lämmittäjä on täydellinen ratkaisu.

Mikä on AutoBar?
AutoBar mahdollistaa lämpimän aterian missä ja milloin tahansa.
AutoBar lämmittää ateriasi ajon aikana, joten kaikki on valmista, kun pysähdyt tauolle.

AutoBar -ruoan lämmittäjä on ajoneuvon tupakansytyttimeen liitettävä, lämmitysuunin ja ruokalaatikon yhdistelmä, joka lämmittää aterian ajon aikana. Lämmitysaika on noin 30 minuuttia riippuen ruoasta ja sen määrästä. Saatavilla kahta eri mallia: MiniBar® ja Automat®. Molempia malleja on saatavilla sekä 12 että 14 voltin jännitteellä.

AutoBar -lämmitysjärjestelmä on suunniteltu kaikille kuljettajille, jotka syövät mieluummin kotiruokaa kuin huoltoasemien ja nakkikioskien tarjontaa. Soveltuu myös erityisesti niille, joilla on poikkeukselliset työajat tai jokin erikoisruokavalio.

 

AutoBar-mallit: MiniBar® ja AutoMat®. Huomioithan, että MiniBariin ruokalaatikko tulee ostaa erikseen.
MiniBar®

MiniBar® on rakenteeltaan vankka ja kokonaan ruostumatonta peltiä. Pakkauksessa mukana liitäntäkaapeli, jonka pituus on 1,2 metriä. Ruokalaatikko ei tule mukana, saatavilla lisävarusteena joko alumiinisena tai ruostumattomasta teräksestä. MiniBar® -versiota on saatavilla sekä yhden että kahden uunin versiona.

AutoMat®

AutoMat® on tukevarakenteinen ja valmistettu tummanharmaasta lämpömuovista. Uunin pohja on alumiinia. Uunissa on merkkivalollinen virrankatkaisija. Alumiininen ruokalaatikko ja 1,2 metriä pitkä liitäntäkaapeli tulevat pakkauksessa mukana. Saatavilla ainoastaan yhdellä uunilla.

 

Ruoanlämmitystuotteet Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: