Arnott-ilmajouset tarjoavat tasaista ja mukavaa menoa

Floridassa pääkonttoriaan pitävä Arnott on ollut ilmajousituksen varaosien asiantuntija jo yli 30 vuoden ajan. Laadukkaat Arnott-ilmajouset on kehitetty istumaan kuhunkin järjestelmään täydellisesti, ja ne mahdollistavat alkuperäisen suorituskyvyn ja ajotuntuman.

Kahan Arnott-varaosien valikoiman löydät Autoluettelosta hakusanalla ”Arnott”. Ajoneuvokohtaisesti sopivat osat löytyvät puolestaan rekisterinumerohaun avulla.

Ilmajousen toimintaperiaate

Ilmajousi koostuu paineilmalla täytetystä osastosta ja liikkuvasta männästä, joka on kytketty ajoneuvon akseliin tai integroitu jousitukseen. Kumiosa on kiinnitetty tiukasti päätyosiin teräksisillä puristusrenkailla ilmatiiviin rakenteen takaamiseksi. Paineilman avulla jousi ohjailee ajoneuvon ajokorkeutta kuhunkin tilanteeseen sopivaksi.

Elektroninen ohjausyksikkö laskee, pitääkö ilmaa lisätä vai tyhjentää toivotun ajokorkeuden saavuttamiseksi. Optimaalinen määrä ilmaa jousessa takaa turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.

Ilmajousijärjestelmän kiistattomiin etuihin lukeutuu se, että se tasoittaa auton korkeuden automaattisesti. Ajotuntuma pysyy siis tasaisena myös silloin, kun auto on raskaasti lastattu. Ilmajousitus voi myös madaltaa ajokorkeutta automaattisesti suurilla nopeuksilla, jolloin vastuskerroin pienenee ja polttoaineen kulutus optimoituu.

Kestävät ja laadukkaat Arnott-ilmajouset

Arnott panostaa tuotteissaan korkealaatuisiin materiaaleihin ja täydelliseen istuvuuteen. Arnott-ilmajouset kestävät hyvin likaa sekä korkeita ja matalia lämpötiloja. Jousen ilmaosassa käytetään OEM-valmistajien: ContiTechin, Goodyearin ja Vibracousticin korkealaatuisia materiaaleja. Ilmaosa koostuu viidestä eri kerroksesta kestävyyden ja ilmatiiviyden takaamiseksi.

Arnott-ilmajouset koostuvat viidestä kerroksesta: elastomeerinen ulkokerros, ensimmäinen kuitupunoskerros, elastomeerinen välikerros, toinen kuitupunoskerros ja elastomeerinen sisäkerros.
Arnott-jousen ilmaosa koostuu viidestä kerroksesta.

Uuden ilmajousen kehitys- ja testausvaiheessa Arnottilla tutkitaan perusteellisesti alkuperäisosan rakenne, ja etsitään mahdollisia suunnittelu- tai laatuvirheitä. Jos virheitä löytyy, varaosan muotoilua mukautetaan siten, että uusi osa on alkuperäistä parempi. Myös osien asennettavuuteen kiinnitetään huomiota; Arnott-ilmajouset ovat usein kilpailijoitaan helpompia ja turvallisempia asentaa.

Ennen markkinoille päätymistä kaikille Arnott-tuotteille tehdään kattava, yli 3000 mailin tietesti ja kestävyystestaus. Näin varmistutaan, että markkinoille päätyvät osat täyttävät kaikki korkeimmat laatustandardit.

 

Lue myös: Arnott-ratkaisu BMW:n ilmajousitukseen

Jaa tämä artikkeli: