AMPRO Technologie GmbH on Kahan uusi NOx-anturitoimittaja

Kaha kehittää kattavaa varaosien tarjontaansa lisäämällä AMPRO Technologien NOx-anturit valikoimaansa. Uusi tuotelinja kattaa niin henkilö- ja pakettiautojen 12 voltin, kuin raskaan kaluston 24 voltin sovellukset.

AMPRO-anturityyppejä on yli 200 erilaista, joista varastoimme Kahalla aluksi 75 henkilöautoihin sopivaa mallia. Kahalla varastoitavien tuotteiden valikoimaa tullaan kasvattamaan raskaan kaluston antureilla.

AMPRO NOx-antureiden herkkää tekniikkaa lähikuvassa.
AMPRO NOx-anturi vastaa toiminnaltaan täysin alkuperäistä NOx-anturia.

AMPRO johtavassa asemassa NOx-antureiden jälkimarkkinoilla

AMPRO Technologie GmbH on vuonna 2007 perustettu NOx-antureihin erikoistunut valmistaja ja varaosatoimittaja. Tuotekehitykseen vahvasti panostava yritys on kasvanut viime aikoina voimakkaasti, ja on tällä hetkellä johtava valmistaja NOx-antureiden jälkimarkkinoilla.

Menestyksen takana on, perusteellisen tuotekehitysprosessin lisäksi, oma ohjelmistokehitys sekä tiukat laatuvaatimukset niin antureiden fyysisessä valmistusprosessissa, kuin kaikessa muussakin tekemisessä. Saksalais-kiinalainen perheyritys valmistaa itse kaikki NOx-anturinsa yhteisomistuksessa olevassa tehtaassaan Kiinassa.

Laatu vaatii panostusta

Syvälle anturiteknologiaan perehtynyt AMPRO on onnistunut kehittämään ja patentoimaan oman versionsa NOx-anturin keraamisesta elementistä. Elementtiosa yhdessä itse kehitetyn ohjainlaitteen ja ohjelmiston kanssa vastaa toiminnaltaan täysin alkuperäistä NOx-anturia. Näin ollen varaosa on täydellisesti yhteensopiva, pitkäikäinen, tarkka ja luotettava. Kaikki AMPRO NOx-anturit ovat 100 % uusia (ei kunnostettuja) ja niiden jalostusaste on korkea – NOx-anturit valmistetaan elementtien kemikaaleista lähtien itse yhdessä ja samassa tehtaassa.

Valmistusta ja yleistä toiminnan kehittämistä ohjaavien ISO 9001-15- ja IATF 16949-laatustandardien lisäksi AMPRO on erityisen ylpeä VDA-hyväksynnästä. Hyväksyntä tarkoittaa, että monimutkainen teknologia ja haastava lopputuote huomioon ottaen, anturi ei ole ainoastaan laadukas, vaan myös valmistusprosessi on todennetusti luotettava. Prosessiluotettavuus on siis varmennetusti mitattavissa ja toistettavissa. Jokainen anturi-ohjainlaite-kokoonpano testataan ja kalibroidaan yksilöllisesti tiukasti määritetyissä tehdasolosuhteissa – tämä voi kestää jopa yli viisi päivää per anturi!

AMPRO tarjoaakin todellista OE-laatua – tietyissä tapauksissa jopa sen ylittävää laatua. Yrityksen valmistamat NOx-anturit onkin huomattu laadukkaiksi myös OE-puolella. AMPRO Technologie GmbH on tällä hetkellä ainoa NOx-antureiden jälkimarkkinavalmistaja, jonka tuotteita toimitetaan myös OE-ajoneuvovalmistajille.

Laadukkaat AMPRO NOx-anturit Kahalta nopealla toimituksella

Kahan AMPRO NOX-anturien valikoimasta löydät nyt muun muassa kysyttyjä Mercedes-Benz-, BMW-, VW- ja PSA/Stellantis-varaosia. Raskaalle puolelle tarjoamme antureita mm. Volvo-, Mercedes-Benz- ja Scania-kuorma-autoihin.

Tuotteet löytyvät pääosin rekisterinumerohaulla Autoluettelosta: > Sähköosat, polttoainejärjestelmä > Tunnistimet, toimilaitteet > DeNOx-järjestelmä. Varmistu oikean varaosan valinnasta kuitenkin myös alkuperäisnumerolla ja ajoneuvovalmistajan ohjeilla!

AMPRO Technologie on hyvin perillä autoalan kehityksestä: yritys on jo valmiina tulevaisuuden EURO 7 -päästöluokituksen autoihin. AMPROlla on lisäksi tuotekehitysputkessa yli sata uutta anturityyppiä, jotka ovat pian valmiina esiteltäväksi jälkimarkkinoille.

Myös AMPROn logistiikka toimii: tehdastilaustuotteet toimitetaan nopeasti Saksan varastolta Kahalle. Tehdastilaustuotteiden lisäksi Kahan valikoimassa on kattavasti AMPROn NOx-antureita, joita varastoimme juuri laajennetuissa Vantaan varastotiloissamme.

”Luotettavien päämiesten laadukkaat tuotteet ovat Kahan strategian keskiössä, ja NOx-antureille on todella paljon kysyntää tällä hetkellä jälkimarkkinoilla. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun voimme edustaa AMPRO NOx-antureita Suomessa. AMPRO luottaa NOx-antureidensa laatuun ja myöntää niille alalla yleisen kahden vuoden takuun – me taas luotamme uuteen toimittajaamme niin, että annamme myös NOx-antureille tutun Kaha 3V varaosatakuun!” – Tero Leinonen, Kahan NOx-antureiden tuotepäällikkö.

Lue lisää NOx-antureista ja vinkkejä antureiden käsittelyyn.

Jaa tämä artikkeli: