Sachs-iskarikampanja alkaa!

kampanja_sachs

Talven jäljiltä iskunvaimentimien kunto on hyvä selvittää. Renkaanvaihdon yhteydessä havaitut puutteet ja kulumat iskunvaimentimissa on helppo hoitaa kuntoon samalla kertaa. Iskunvaimentimien huono kunto vaikuttaa ajoneuvon turvallisuuteen sekä ajomukavuutteen merkittävästi.

Helpotamme iskareiden vaihdon kustannusten selvittämistä tarjoamalla kiinteän asennushinnan kampanjaan kuuluvissa asentamoissa.

Sachs-iskarit saat nyt tarjoushintaan seuraavasti: joustintukiparin asennus 99€ ja putki-iskariparin asennus 69€!Sachs_kisa_palkinnot

Tutustu kampanjaan, osallistu kilpailuun ja voita iPhone 6s Plus tai rannekello!

Keväällä Sachs Road Show tulee kiertämään Suomea viikoilla 15 – 24. Jaossa on mm. Sachs pyöräilykypäriä Sachs iskareiden asennustarjouksen pyytäneille autoilijoille.

Mistä tiedän, että iskunvaimentimet tulee vaihtaa?

Autosi muuttaa herkästi ajosuuntaa ja lähtee helposti sivuluisuun, renkaat kuluvat epätasaisesti ja silmämääräisissä tarkasteluissa olet havainnut runsaasti vuotoja. Jousitus lyö pohjaan ajaessasi epätasaisella alustalla ja ohjattavuus kärsii. Jos tämä kuulostaa tutulta ja olet päätellyt, ettei autosi suoranainen hypähtely johdu ajamisen riemusta, on viimeistään aika vaihtaa iskunvaimentajat. Voit testata iskunvaimentimia myös ajamalla hitaasti samalla jarrua pumpaten. Jos auton korin heilahtelu voimistuu, iskunvaimentimet vaativat uusimista.

 

 

Jaa tämä artikkeli: