Tyylikkäät ja täydellisesti istuvat PeBe-istuinsuojat

Kaikki PeBe-istuinsuojat ovat mallikohtaisia, mikä takaa täydellisen istuvuuden ajoneuvoon.
PeBe-istuinsuojilla muutat kulahtaneet istuimet jälleen tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kuvassa Stark-mallin istuinsuojat.

Ammattikäytössä ajoneuvon istuimet altistuvat lialle ja kovalle kulutukselle. Likaiset työvaatteet ja työkalut tahraavat penkkejä ja korkea käyttöaste voi aiheuttaa istuinkankaan venymistä tai jopa repeytymistä. Helppo ja kustannustehokas tapa pitää istuinten verhoilut ja pehmusteet kunnossa, on asentaa niihin mallikohtaiset PeBe-istuinsuojat.

PeBe-istuinsuojat ovat yksilöllisiä, kestäviä ja tyylikkäitä

Ammattikuljettajat eivät halua tinkiä istuintensa laadusta. Hyötyajoneuvoissa, työkoneissa ja raskaan kaluston ajoneuvoissa onkin erityisen tärkeää, että istuinten materiaalit ovat kestäviä, mukavia ja helppo pitää puhtaana. Tämän vuoksi kaikki PeBe-istuinsuojat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden.

PeBe-suojat on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön; istuinsuojissa ei ole käytetty venyviä materiaaleja ja niiden vahvistetut saumat kestävät vuosia. Kaikki PeBen istuinsuojissa käyttämät kankaat ovat vaahtomuovilaminoituja, mikä takaa paremman istuvuuden sekä parantaa ajomukavuutta vähentämällä istumisen aiheuttamaa painetta.

Kaikki PeBe-istuinsuojat ovat mallikohtaisia, mikä takaa täydellisen istuvuuden ajoneuvoon. Tuotteet on mitoitettu tarkasti kunkin ajoneuvon tuolimallin mukaisesti ja niissä jokaisessa on lisäksi omat, malliin sopivat kiinnitysratkaisunsa. Tarkka, yksilöllinen toteutus mahdollistaa istuinsuojien tyylikkään ja siistin sulautumisen ajoneuvon sisustukseen.

Suosituimmat PeBe-mallit

Suosituimpia PeBe-istuinsuojamalleja ovat Stark ja Stark Art, jotka molemmat ovat erinomaisesti kulututusta kestäviä ja vaahto- tai konepestäviä (+30°C hienopesu).

 

Stark

  • Istuinosan pinta yhdistelmä kudottua kangasta ja mattapintaista keinonahkaa
  • Etuna kangasosan kestävyys ja hengittävyys

 

 

 


Stark Art

  • Kokonaan keinonahkainen malli
  • Helppo pitää puhtaana, sillä lian saa helposti pyyhittyä

 

 

 


Formata 3.0

Raskaan kaluston ajoneuvoissa suosittu malli on PeBe Formata 3.0, jonka materiaali on yhdistelmä hengittävää kangasta ja mattapintaista keinonahkaa.

Formata 3.0 myydään täydellisenä sarjana, jossa vasen ja oikea istuinsuoja, lisänä mahdollinen niskatuen suojaverhoilu.

 

 


PeBe – Istuinsuojia 40 vuoden kokemuksella

Ruotsalainen PeBe Ab on valmistanut yksilöllisesti räätälöityjä istuinsuojia jo vuodesta 1979. Yritys on osa CalixKlippan-konsernia, jonka päämaja sijaitsee Ruotsin länsirannikolla, noin 70 kilometriä Göterborgista etelään. Kaikki PeBe-tuotteet suunnitellaan, kehitellään ja mitataan Ruotsissa.

CalixKlippan-konserni omistaa Puolassa sijaitsevan Klippan Satefy Polska -tehtaan, jossa valmistetaan muun muassa konsernin tekstiilituotteita, kuten PeBe-istuinsuojat.

PeBe-istuinsuojat Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: