Yleismallinen opetuspoljin uutuustuotteena Kahan valikoimaan

Kahan tuotevalikoima ajo-opetukseen on nyt täydentynyt uudella yleismallisella, vaijerikäyttöisellä opetuspoljinsarjalla. Moniin automalleihin soveltuva opetuspoljin on helppo ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi opetusluvan varaiseen ajo-opetukseen.

Yleismallinen opetuspoljin OPS-1

Uusi yleismallinen opetuspoljinsarja sisältää kaikki ajo-opetukseen tarvittavat varusteet:

  • Valmiiksi kasattu opetuspoljin
  • Polkimen aluslevyn
  • Asennusapurauta vaijerin kiinnittämistä helpottamaan
  • Ulkopeilin
  • Sisäpeilin
  • Valkoisen magneettikolmion

Yleismallinen opetuspoljinsarja on kotimainen tuote.

Tuotenumero: OPS-1

Kahan opetuspoljinvalikoima

Yleismallinen opetuspoljinsarja on oiva lisä Kahan muutoin mallikohtaisista Veigel-polkimista koostuvaan opetuspoljinvalikoimaan. Mallikohtaiset Veigel-polkimet soveltuvat loistavasti autokoulukäyttöön, sillä ne ovat erittäin kestäviä ja säätövapaita. Veigel-opetuspoljinjärjestelmät on toteutettu kokonaan tangoilla ja vipuvarsilla, joten niissä ei ole kiristystä vaativia vaijereita. Mikäli autoa käytetään myös siviiliajossa, on Veigel-polkimet helppo irrottaa ja laittaa takaisin paikoilleen.

Veigel on valmistanut apupolkimia jo yli 60 vuoden ajan ja on tänä päivänä Euroopan johtava opetuspolkimien valmistaja. Kaha varastoi Veigel-polkimia suosituimpiin autokouluautomalleihin, mutta suurin osa tuotteista on tehdastilauksena. Veigel tuo markkinoille jatkuvasti uusia poljinjärjestelmiä, joten polkimia on saatavilla myös uusimpiin automalleihin.

Opetuspolkimet Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: