Suunnittele aamut mukaviksi -Webasto-uutuus ThermoConnect

Uuden Webasto ThermoConnectin avulla aamuisin on yksi huoli vähemmän ja liikkeelle voi lähteä valmiiksi lämmitetyllä autolla. ThermoConnect on ajastinapplikaatio, jonka avulla auton sisätilan lämmitystä voi ohjata näppärien toimintojen avulla.  Uuden ja erittäin helppokäyttöisen aplikaation avulla lämmitintä voi käyttää hetikäynnistys-toiminnolla tai suunnitella ajastintoiminnon avulla lämmittämään juuri oikeaan aikaan. Aamuun vapautuu arvokasta lisäaikaa kun liikkeelle voi lähteä ilman huuruisia, jäätyneitä ikkunoita ja kylmää moottoria. Webasto-uutuus ThermoConnect

Webaston ThermoConnect toimii reaaliaikaisesti, ja sen avulla auton sisälämpötilan ja akkujännitteen voi tarkistaa aina tarvittaessa. Tämän toiminnon avulla Webastoa voi käyttää vain kun siihen on tarvetta. Etenkin vaihtelevilla syksy- ja kevätsäillä lämpötilan voi tarkistaa ennen lämmityksen aloittamista helposti ja nopeasti.  Aplikaatio kertoo myös akun varaustilan.  Tämä on hyödyllinen ominaisuus etenkin kovilla pakkasilla, kun kakun kesto on muutenkin koetuksella. 

Webaston ThermoConnectissa on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Uusi tekniikka mahdollistaa ajoneuvon paikantamisen ja sen avulla ajoneuvon käyttöä voi seurata reaaliaikaisesti. Tämä tuo turvaa esimerkiksi varkauksien ja väärinkäytöksien varalta. ThermoConnectin voi asentaa myös jälkikäteen alkuperäislämmittimiin ja sitä voidaan laajentaa jälkeenpäin ajopäiväkirja-toiminnolla.

Käyttöönotto on todella helppoa. Ilmainen applikaatio on ladattavissa sovelluskaupasta ja latauksen yhteydessä saa 3kk ilmaista käyttöaikaa. Käyttölaitteessa on SIM-kortti valmiiksi asennettuna.

 

Lue lisää aiheesta: Varusta autosi talvea varten

Lue lisää aiheesta: Tuulilasi huurussa?

Lue lisää aiheesta: Kymmenennen kerran peräkkäin: Webaston lisälämmitin valittiin “Best Brand” –merkiksi

Lue lisää Webaston kotisivuilta

Etsi Webasto-tuotteita Autoluettelosta

Jaa tämä artikkeli: