Webasto Pure = Tehokasta ja helppoa sähköauton latausta

Webaston ensimmäinen sähköauton latausasema, Webasto Pure tuli markkinoille vuoden alussa.

Harkitsetko sähköauton hankkimista, mutta latausasiat aiheuttavat päänvaivaa? Webasto toi alkuvuodesta markkinoille ensimmäisen, kotikäyttöön tarkoitetun sähköauton latausasemansa, Webasto Puren. Helppokäyttöisen Puren avulla lataat autosi kätevästi omassa pihassasi.

Webasto Pure: Lataaminen on edullista, turvallista ja nopeaa

Kuluttajakäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen ja turvallinen Webasto Pure on latausasema, jonka käsittely luonnistuu kaikilta. 4,5-metrinen, kiinteä Type 2 -latauskaapeli tuo lisäjoustavuutta lataukseen, kun autoa ei tarvitse ajaa ihan kiinni latausasemaan. Laitteen laaja tehoalue, 3,6 – 22 kW, mahdollistaa täyssähköautojen ja hybridien tehokkaan lataamisen.

Vaikka Webasto Pure onkin tuttua, korkeaa Webasto-laatua, ei se kuitenkaan rasita liiaksi lompakkoa. Laitteen suositushinta on vain 795 euroa, eikä käytöstä aiheudu ylimääräisiä palvelu- tai datamaksuja. Maksat siis ainoastaan käytetystä sähköstä ja nautit ajamisesta.

Webastolataus.fi -sivusto on nyt auki!

Paljon hyödyllistä tietoa Webasto Puren ominaisuuksista, asennuksesta ja yhteensopivuuksista löydät uudelta webastolataus.fi -sivustolta. Sivustolta löydät myös laitteiden jälleenmyyjät ja asennusliikkeet.

Mikäli kotilatauspisteen hankinta askarruttaa, kannattaa ehdottomasti tutustua sivuston ”Yleisimmät kysymykset” -osioon, sillä todennäköisesti saat sieltä suoraan selkeät vastaukset sinua mietityttäneisiin asioihin.

Webastolataus.fi -sivuston ”Tekniset tiedot”-osiosta löydät paitsi laitteen tekniset tiedot, niin myös kattavan taulukon eri automallien lataustavoista, -tekniikoista sekä yhteensopivuudesta Webasto Puren kanssa.

Valitse autollesi luotettava, tyylikäs ja kustannustehokas Webasto Pure.

Sähköauton lataukseen liittyvät tuotteet löytyvät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: