Joululahjat hakusessa? Viime hetken tärpit pukinkonttiin!

Onko kaikki joululahjat jo hankittu ja paketoitu? Jouluaattoon on enää alle viikko aikaa, joten kokosimme viime hetken lahjavinkit matti myöhäisille. Nämä käytännölliset lahjat ilahduttavat varmasti kaikkia autoilijoita.

Ahkeralle auton puunaajalle:

 

SONAX-pesukinnas

Näppärä ja laadukas pesukinnas auton pesuun. Kintaan avulla peset auton tarkasti ja hellävaraisesti. Pesukinnas ei lipsu pois kädestä, kiitos napakan resorin.

 

 

 

 


SONAX XTREME Super Dry Towel -kuivausliina

SONAX XTREME Super Dry Towel on äärimmäisen tehokas ja hellävarainen kuivausliina. Ainutlaatuisen kuiturakenteensa ansiosta liina liukuu erittäin pehmeästi maalipinnalla ja on erittäin imukykyinen. Liinan koko on 40 x 80 cm ja se on konepesun kestävä.

 

 

 

 


 

SONAX XTREME -liuotinvahashampoo

Tällä shampoolla hankala talvilika saa kyytiä! SONAX XTREME -liuotinvahashampoo liuottaa nopeasti vaikean ja pinttyneen lian kuten asfalttipien, maantiesuolan ja noen. Suojaa maalipinnan ja antaa upean kiillon. Sisältää liuotinta, pesuaineita ja aitoa Carnauba-vahaa.

 

 

 

 


Talviurheilusta innostuneelle:

 

Thule Motion XT Alpine -suksiboksi

Maksimoi auton tilat hiihtoreissulle Thulen laadukkaalla suksiboksilla! Tähän virtaviivaiseen boksiin mahtuvat sukset ja muut matkatavarat, joten auton sisätiloissa on mukavampi matkustaa. Voit myös täydentää kuljetuslaatikon varustelua Thulen laukkusarjalla, jolloin irtonaiset tavarat pysyvät järjestyksessä ja paikoillaan.

 


 

Calix ComfortKit -lämmitysjärjestelmä

Reissuun on ihaninta lähteä, kun tietää, että saa istuutua valmiiksi lämmitettyyn autoon. Calix ComfortKit -lämmitysjärjestelemä sisältää sisätilanlämmittimen ja kaiken sen asentamiseen tarvittavan. Järjestelmää on myös helppo täydentää akkulaturilla ja moottorinlämmittimellä. Calix ComfortKit -setin saa nyt asennettuna kampanjahintaan. Lue lisää Calix-kampanjasta.

 

 

 


Muita käteviä lahjaideoita:

 

 

Unisynk -puhelinteline

Nykyään monet käyttävät navigointiin älypuhelintaan tai tablettiaan, mutta niille ei ole autossa järkevää paikkaa, josta ruutua olisi helppoa ja turvallista seurata. Unisynkin puhelintelineiden avulla saat puhelimen tai pienen tabletin kiinni koelautaan tai tuulilasiin, joten puhelinta ei tarvitse pitää kädessä tai pelkääjän paikalla.

 

 


Dräger Alcotest 3820 -alkometri

Viranomaisten käyttämällä mittaustekniikalla varustettu alkometri on luotettava ajokunnon mittari. Ajokuntoa ei tarvitse arvuutella, vaan kompaktin kokoisella laitteella puhallusnäytteen voi ottaa huomaamattomasti missä tahansa. Dräger Alcotest 3820 on alansa ehdotonta kärkeä ja lahja, josta on saajalleen hyötyä pitkäksi aikaa.

 

 


Kamasa Tools -asentajansarja, 84 osaa

Kamasa Toolsin asentajansarja on nikkareiden unelmalahja! Tämä laadukas asentajansarja sisältää laajan valikoiman Kamasa Toolsin parhaita työkaluja. Kätevässä salkussa on kaksi hylsyavainsarjaa, kiintosilmukka-avaimet, nivelhylsyavaimet ja kattava valikoima ruuvaustyökaluja. Pakki sisältää yhteensä 84 osaa.

 

 


 

Etsi tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: