Tehokasta linja-auton viilennystä tarjoaa Valeo Thermal Bus Systems

Kaikki tietävät, millaista on istua tai peräti joutua seisomaan täydessä bussissa, jossa ilma seisoo ja lämpötila kipuaa jatkuvasti ylöspäin. Kesän hellepäivinä tehokkaan ja toimivan ilmastoinnin tärkeys korostuu linja-autossa, sillä kuumassa bussissa istuminen on tuskallista ja saa sekä matkustajat että kuljettajan hikoilemaan ja voimaan huonosti.

Valeo Thermal Bus Systems tuntee linja-autot

Linja-auton ilmastointi-, tuuletus- ja lämmitysjärjestelmiltä vaaditaan erinomaista suorituskykyä ja tehokkuutta, joiden saavuttaminen vaatii alan teknistä osaamista sekä markkinatuntemusta. Valeo Thermal Bus Systems on keskittynyt toiminnassaan yksinomaan linja-autoihin, joten tuotteet ovat innovatiivisia ja suunniteltu vastaamaan nimenomaan linja-autojen tarpeita.

Valeo Thermal Bus Systems on ollut jo vuosia linja-autovalmistajien johtava kehitys- ja järjestelmäkumppani. Valeon tavoitteena on suunnitella innovatiivisia ratkaisuja ja keskittyä CO²-päästöjen vähentämiseen tekemättä kompromisseja ajoneuvon suorituskyvystä.

Ilmastointia kaiken tyyppisille linja-autoille

Laadukas, helposti säädettävä ja yksilöllinen ilmastointijärjestelmä on tärkeää linja-auton kaltaisessa isossa ajoneuvossa, sillä lämpötila saattaa vaihdella suuresti eri penkkirivien välillä. Valeo Thermal Bus Systems tekee tiivistä yhteistyötä linja-autovalmistajien kanssa, joten yritys pystyy kehittämään yksilöllisiä ilmastointiratkaisuja kaikille bussityypeille aina minibusseista viiden tähden luksusbusseihin.

 

Ilma vaihtuu tehokkaasti luukkujen avulla

Valeo Bus Systemsin valikoimaan kuuluu myös kattoluukkuja, joiden avulla ilma saadaan vaihtumaan bussissa nopeasti. Kattoluukun saa säädettyä useampaan eri asentoon, joten ilmanvaihtoa pystyy helposti säätelemään. Kattoluukut ovat tärkeitä myös linja-auton turvallisuuden kannalta, sillä onnettomuustilanteessa matkustajat pystyvät poistumaan sen kautta.

 

 

Innovatiivista lämmitystä Valeo Thermal Bus Systemsiltä

Valeo Thermal Bus Systems on markkinajohtaja linja-autojen lämmityksessä. Jo yli 450 000 asennettua linja-autojen lämmitysjärjestelmää kertovat sen, että Valeon osaamiseen luotetaan. Jo yli 60 vuoden ajan Thermo-sarjan lämmittimet on kehitetty, testattu ja valmistettu Gilchingissä ja Neubrandenburgissa.

Linja-auton lämmitykseltä vaaditaan koko ajan enemmän, niin mukavuuden kuin ympäristönkin kannalta. Valeo Thermal Bus Systems on kehittänyt uudenlaisen, ympäristöystävällisen Thermo-sarjan, josta löytyy sopiva lämmitin laajalle asiakaskunnalle. Valeo Thermal Bus Systems on myös ensimmäinen valmistaja, jonka valikoimasta löytyy lämmittimiä myös kaasulla kulkeville linja-autoille.

Kahan tuotevalikoimasta löydät Valeo Thermal Bus Systemsin ilmastointi- ja lämmityslaitteet sekä niiden varaosat. Tuotteet löytyvät Autoluettelosta Kuorma- ja linja-autot -osiosta.

Lue lisää Valeo Thermal Bus Systemsistä.

 

Jaa tämä artikkeli: