Uutuutena Kahan valikoimassa: LED-lisävalopaneeli!

Alkusyksystä 2017 voimaanastunut lakiuudistus sallii parittoman määrän lisävaloja auton keulalle, mikä mahdollistaa myös huomaamattomampien, paneelimallisten lisävalojen laillisen asentamisen. Valopaneelien suosio onkin lakiuudistuksen jälkeen ollut kovassa nousussa ja nyt Kaha vastaa valojen kovaan kysyntään tuomalla valikoimaansa LED-lisävalopaneelin.

Kevyt ja matala LED-lisävalopaneeli

Uutuuspaneeli on matala ja kevyt, joten se on helppo asentaa joko ajoneuvon rekisterikilven päälle tai alle. LED-lisävalopaneeli painaa ainoastaan 1,2 kg ja se on 51,5 cm pitkä ja 5,5 cm korkea.

Lisävalopaneelissa on 18 lediä, jotka tuottavat noin 450 metriä pitkän, ovaalinmuotoisen valokeilan, joten kuljettajan näkökenttä laajenee pimeällä merkittävästi. LED-lisävalopaneelin valo on väriltään valkoinen (6500K) ja referenssiltään 40. Vaikka lisävaloja saa nykyään asennuttaa parittoman määrän, ei auton valojen yhteenlaskettu referenssiluku saa kuitenkaan ylittää 100.

LED-lisävalopaneelin valokeila

Tiestä lentävät kivet ja nastat voivat vahingoittaa ajoneuvon valoja, minkä vuoksi uuden lisävalopaneelin kaareva linssi on polykarbonaattia, joka kestää hyvin iskuja. Paneeli on myös varustettu Gore-Tex-periaatteen mukaisilla tuuletuskalvoilla, joten paneelin sisään ei jää kondensoitunutta vettä.

LED-lisävalopaneeli on mahdollista asentaa joko ripustaen tai seisovasti, sillä valon takareunassa on portaaton ura ripustusta varten ja paneelin sivuilla on metallijalat seisovaan asennukseen. Tuotteella on kolmen vuoden takuu.

LED-lisävalopaneelin asennustarvikkeet

Lisävalokiinnike

Ruotsissa valmistettu lisävalokiinniketeline, jota voidaan käyttää niin seisovaan kuin ripustettavaan asennukseen. Teline mahdollistaa sekä upotettavan että pinta-asennuksen. Lisävalokiinnike sopii useimpiin automalleihin, joissa rekisterikilpi ei ole voimakkaasti upotettu. Telineen pituus on 52 cm.

Johtosarja LED-lisävalopaneelille

Johtosarja uuden LED-lisävalopaneelin asennukseen. Paketti sisältää 40A releen, valmiiksi kiinnitetyn DT-liittimen ja sulakkeen. Johtosarja sopii kaikkiin ajoneuvoihin, joissa 12 V.
HUOM! Ei sovi karkeaan DT-liittimeen.

Kahan valikoimassa oleva CAN-väyläsovitin mahdollistaa helpon lisävalopaneelin kytkennän CAN-väylällä varustettuihin autoihin.

Jaa tämä artikkeli: