Uudistuneet Castrol Agri -maatalousöljyt suojaavat koneitasi

Castrol toi markkinoille ensimmäiset, erityisesti maatalouden käyttöön kehitetyt voiteluaineensa jo vuonna 1917 ja on siitä lähtien tehnyt tiivistä yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa ja seurannut alan jatkuvaa kehitystä. Nyt Castrolin hyötyajoneuvoille suunnattu Castrol Agri -maatalousöljyjen tuotelinja on täysin uudistunut ja vastaa entistä paremmin maatalouden kaikkiin tarpeisiin.

Uudesta Castrol Agri -tuotevalikoimasta löydät maatalouskoneille sopivat moottori- ja vaihteistoöljyt, joiden suorituskyky ja ominaisuudet täyttävät ammattilaisen vaatimukset.

Castrol CRB Turbomax

Uudella DuraShield™ Boosters -teknologialla varustettu Castrol CRB Turbomax -moottoriöljy suojaa tehokkaasti kulumiselta ja varmistavat siten moottorin pitkän käyttöiän.

DuraShield™ Boosters -teknologia luo pienten nokihiukkasten ympärille suojakerroksen, joka estää niitä
paakkuuntumasta suuremmiksi, moottoria kuluttaviksi paakuiksi. Kun isoja kerrostumia ei synny, öljy pääsee suojaamaan koneen liikkuvia osia, mikä vähentää metallipintojen kosketusta.

Ominaisuudet ja edut

  • Erinomainen suoja kulumista vastaan
  • Moottorin pitkä käyttöikä
  • Maksimaalinen teho
  • Puhdistavat lisäaineet pidentävät öljyn käyttöikää
  • Erinomaiset kylmäkäynnistysominaisuudet
Castrol CRB Multi

Castrol CRB Multi on moottoriöljy, joka on suunniteltu suojaamaan erityisesti maatalouskoneiden moottoreita. CRB Multi hillitsee tehokkaasti moottorin epäpuhtauksia ja säilyttää viskositeettinsa, mikä auttaa moottoria toimimaan pitkään ja ongelmattomasti.

Ominaisuudet ja edut

  • Suojaa tehokkaasti maatalouskäyttöön suunniteltuja moottoreita
  • Sisältää puhdistusaineita, jotka ehkäisevät hiukkasten kasautumista moottorin pinnoille vähentäen karstoittumista
  • Sisältää hapettumisenestoaineita, jotka estävät öljyn paksuuntumista
Muut Castrol Agri -tuotteet

Uudistuneesta Castrol Agri -valikoimasta löydät lisäksi TRANSMAX Agri -yleisöljyjä, joita voidaan käyttää niin moottorin, vaihteiston, märkäjarrujen, hydrauliikan kuin etuakseleidenkin suojaamiseen. Yhden yleisöljyn käyttö virtaviivaistaa koneiden huoltoa ja ehkäisee inhimillisiä virheitä. Kun käytät vain yhtä öljyä, säästät lisäksi varastotilaa ja rahaa.

Kahan valikoimasta löydät myös erityisesti traktoreille ja maastokoneille soveltuvia vaihteistoöljyjä, jotka sopivat käytettäviksi koneiden hydrauliikka-, vaihteisto- ja PTO-järjestelmissä.

Muuntotaulukosta näet vanhan Castrol-tuotteen ja uuden korvaavan tuotteen.
Taulukon avulla löydät uuden korvaavan Castrol-tuotteen.

Tutustu moottori- ja yleisöljyjen valikoimaan.

Vaihteistoöljyt löytyvät puolestaan täältä.

Jaa tämä artikkeli: