USB-latausrasiat varmistavat älylaitteiden akun keston myös pidemmillä matkoilla

Navigointipalveluja, työjuttuja, sosiaalista mediaa, elokuvien ja sarjojen katselemista… Kesäreissuihin kuuluvat ajomatkat saattavat venyä usein erittäin pitkiksi, jolloin älylaitteet ovat kovassa käytössä, kun aika halutaan saada kulumaan nopeasti tai käyttää parhaan mukaan hyödyksi.

Monilla autoilijoilla älypuhelimen navigaattori lisäksi myös opastaa koko reitin, mikä kuluttaa aika lailla puhelimen akkua. Jotta älylaitteissa saadaan pidettyä virtaa koko pitkän matkan ajan, kannattaa ajoneuvo varustaa toimivalla USB-latausjärjestelmällä.

Kahan valikoimissa olevat USB-latausrasiat

Kahalta löytyy sopiva USB-latausrasia monenlaiseen virrantarpeeseen. Yksinkertaisimmat latausratkaisut riittävät mainiosti peruspuhelimien ja -tablettien lataukseen, mutta tehokkaampia, kiinteästi asennettavia vaihtoehtoja löytyy myös enemmän virtaa vastaanottaville laitteille, kuten uusimmille tableteille.

USB-latausrasiat voidaan asentaa kiinteästi kaikenlaisiin ajoneuvoihin, työkoneisiin ja veneisiin. Henkilöauton ohjaamoon kätevin ratkaisu on usein irrotettava USB-laturi.


USB-autolaturi 12/24 V

Auton tupakansytyttimen rasiaan työnnettävä, kaksiporttinen USB-autolaturi. Irrotettava autolaturi on henkilöautoille usein toimivin ja yksinkertaisin latausvaihtoehto, sillä sille ei tarvitse erillistä asennusreikää. Tehokkaan laturin toinen portti (max. 1 A) on tarkoitettu puhelimia varten ja toinen (max. 2,1 A) esimerkiksi tableteille. Laturissa on vihreä led-valo, joka ilmaisee laitteen toiminnassa olon. Tuote on E-hyväksytty.

Tuotenumero: MMX UC012

 

 


USB-latausrasia 12/24 V

Edullinen latausrasia peruspuhelimien ja -tablettien lataukseen. Pakkauksessa on mukana asennuslevy ruuveineen, mutta rasian voi asentaa myös ilman levyä 26/29 millimetriseen reikään. Sininen valaistus rasian valkoisessa taustalevyssä viestii rasian olevan jännitteellinen.

Tuotenumero: M A13 194

 

 


USB-virtarasia 8-34 V

Tehokas virtarasia, joka sopii myös enemmän virtaa vaativien laitteiden lataamiseen. Rasiassa on kaksi 2,5 ampeerin USB-liitäntää, yhtäaikaisesti käytettyinä maksimissaan 4,4 ampeeria. Asennetaan 27,8 millimetrin reikään.

Tuotenumero: MW 67 321 100

 

 

 

 

 


USB-virtarasia 8-34 V, asennuslevyllä

Edeltäjänsä kaltainen, tehokas virtarasia, joka sopii enemmän virtaa vaativien laitteiden lataamiseen. Rasiassa on kaksi 2,5 ampeerin USB-liitäntää, yhtäaikaisesti käytettyinä maksimissaan 4,4 ampeeria. USB-virtarasian mukana tulee asennuslevy (45 x 60 x 2,2 mm) ja kiinnitykseen tarvittavat ruuvit.

Tuotenumero: MW 67 322 100

 

 

 

 

 


Kun puhelimet ja tabletit saadaan ladattua kätevästi matkan aikana, saavat matkustajat katsella suosikkisarjojaan kaikessa rauhassa ja matkanteko sujuu jouhevammin. Myös navigaattoria voidaan huoletta käyttää koko matkan ajan, kun tiedetään, että laitteen akun saa tarvittaessa helposti ladattua.

Jaa tämä artikkeli: