Thule -optimaalista kuljetustilaa kaikkina aikoina

Thule tarjoaa käytännöllisiä kuljetusratkaisuja kaikkina vuodenaikoina. Kun tilantarve on vaikkapa mökkimatkalla suurimmillaan, tavallisen henkilöauton kuljetuskapasiteetin voi maksimoida yhdistämällä malliston kookkaimman sekä pyörätelineeseen kiinnitettävän kuljetuslaatikon resurssit. Motion XT XXL on  hyvin tilava kuljetuslaatikkouutuus ja BackSpace lisävaruste vuosi sitten uudistuneelle VeloSpace-pyörätelineelle.

VeloSpace 918

VeloSpace sopii kaikentyyppisille ja -kokoisille polkupyörille, mutta hyvä kuormitettavuus ja tilavat rengaskiskot tekevät siitä täydellisen  erityisesti sähkö-, fatbike- ja alamäkipyörien kuljetukseen. Vetokoukkutelineen kätevä poljinkäyttöinen kallistustoiminto mahdollistaa pääsyn tavaratilaan myös kun telineessä on pyöriä.

BackSpace

Vetokoukkuun kiinnitettävään VeloSpace -telineeseen voi polkupyörien sijasta asentaa myös kevyen ja kestävän BackSpacekuljetuslaatikon. Matalalle asettuvan laatikon kuormaaminen ja purkaminen on helppoa, sillä 300 litran tilaan pääsee helposti käsiksi telineen kallistusominaisuuden ansiosta. Lisätilaa ja suojaa esimerkiksi kahdelle golfbägille tarjoava BackSpace-laatikko vie kevyenä ja kokoontaittuvana vain vähän säilytystilaa käytön jälkeen.

Motion XT XXL

Motion XT on varustettu lukuisilla ratkaisuilla, jotka tekevät sen kiinnittämisestä ja käytöstä helppoa ja turvallista. Valmiiksi asennettuihin PowerClick-pikakiinnikkeisiin integroitu väännönrajoitin kertoo naksahduksella, milloin kiristämisen voi lopettaa. SideLock-järjestelmä puolestaan ilmoittaa, kun kansi on suljettu ja laatikko lukossa. Käytettävyyden viimeistelevät Dual-Sidesaranat, joiden ansiosta avaus ja sulku onnistuu molemmilta puolilta.

Etsi tuotteita Autoluettelosta

Lue lisää Thulen sivuilta

 

Jaa tämä artikkeli: