Tekniikan Maailman testivoittajavahoilla vahaus käy vaivattomasti

Kevät tekee tuloaan ja pian on auton huolellisen kevätpesun sekä vahauksen aika. Laadukkaat vahat tekevät vahauksesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Tekniikan Maailma julkaisi numerossa 09/2016 tekemänsä vahatestin, jonka testivoittajaksi kruunattiin SONAX XTREME -vahapari upealla 9,3 arvosanalla.

Testissä autot vahattiin kahdella eri vahalla, ensin puhdistavalla ja tämän jälkeen suojaavalla vahalla. Kiiltoa mitattiin ennen vahausta, heti vahauksen jälkeen ja parin kuukauden aikana vahauksesta. Testissä arvioitiin kiillon nousua, kiillon säilymistä, käytettävyyttä, sääkaappikokeita, kontaktikulmaa ja puhdistavuutta. SONAX XTREME Cleaner + Wax 3 ja SONAX XTREME Brilliant Wax 1 -vahat voittivat vahatestin upealla arvostelulla ” Loistava kokonaisuus autonhoitoon. Helppokäyttöinen, hyvin puhdistava ja kiiltonsa säilyttävä. Ei oikeastaan mitään heikkoa osa-aluetta.” Vahat saivat täydet kymmenen pistettä helppokäyttöisyydestä, puhdistavuudesta ja kiillon noususta.

Muista myös laadukkaat autonhoitotarvikkeet

Vahauksessa on tärkeää ottaa huomioon myös laadukkaat tarvikkeet, vanhat lakanarievut ja t-paidat on syytä unohtaa. Kätevällä SONAX Vahanlevityssienellä ja laadukkaalla mikrokuituliinalla vahaus sujuu vaivattomasti ja lopputulos on luvatun mukainen.SONAX testivoittajavahat

Tutustu koko SONAX-tuotevalikoimaan Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: