Täysin uudenlainen Löbro SX-vetonivel

GKN Löbron valikoimaan on tullut täysin uudenlaisella teknologialla varustettuja SX-vetoniveliä, joita on ensimmäistä kertaa saatavilla myös varaosina. SX-nivelet ovat alkuperäislaatuisia ja ne säilyttävät pyörän normaalit liikkeet.

SX-vetonivel – Tehokkaampaa suorituskykyä

Uusi SX-nivel poikkeaa muotoilultaan merkittävästi muista vetonivelistä, sillä nivelessä on kahdeksan kuulaa ja erikoismuotoillut kuulaurat. GKN on patentoinut nivelen muotoilun, joten muilta valmistajilta ei vastaavaa tuotetta löydy.

Nivelen S-kirjaimen muotoinen ura ja vastakkaisiin suuntiin liikkuvat kuulat muodostavat innovatiivisen teknologian ja poikkeuksellisen muotoilunsa ansiosta SX-nivel mahdollistaa jopa yli 50 asteen kääntökulmat, joten ajoneuvon pyörät kääntyvät enemmän kuin muiden nivelien avulla. SX-nivelet ovat kooltaan pienempiä kuin perinteisemmät vetonivelet ja nivelillä on jopa 30 prosenttia pienempi tehohäviö kaikilla pyörän kääntökulmilla, joten ajoneuvosta saadaan enemmän irti.

Lisääntyneen suorituskyvyn lisäksi SX-nivelet vähentävät sisäistä kitkaa ja tuottavat vähemmän lämpöä. Nämä ominaisuudet, pienentyneen koon lisäksi, mahdollistavat lisääntyneen väännön ja maksimaaliset kääntökulmat. SX-nivelet ovat myös perinteisiä niveliä kevyempiä, minkä vuoksi ne kuluttavat vähemmän ja aiheuttavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

SX-vetonivel pähkinänkuoressa

Löbron SX-niveliä on nyt saatavilla varaosina ja niiden tekniset määrittelyt vastaavat täysin OE-niveliä. SX-nivelien tärkeimmät ominaisuudet:

  • Oranssilla on merkitty SX-nivelelle ominainen S-muotoinen ura ja vastakkaisiin suuntiin liikkuvat kuulat.

    30 % pienempi tehohäviö

  • 15 % pienempi koko ja alhaisempi lämmöntuotto
  • 25 % enemmän vääntötehoa
  • 50 asteen kääntökulmat
  • Patentoitu 8 kuulan teknologia
  • Pienemmät päästöt

SX-niveliä ei voi korvata perinteisellä varaosanivelellä, sillä muotoilut eroavat merkittävästi toisistaan ja perinteinen nivel ei jätä akselille tarpeeksi liikkumatilaa.

Löbron SX-nivelet löytyvät Autoluettelosta hakutoiminnon avulla.

Jaa tämä artikkeli: