Täyden palvelun SONAX SERVICE -pisteet

SONAX SERVICE -pisteet ovat lupaus korkeasta laadusta ja hyvästä palvelusta. Kuluttaja voi olla aina varma, että valtuutetussa SONAX -palvelupisteessä hänen autonsa saa parasta mahdollista hoitoa, olipa kyseessä auton pesu, kiillotus, vahaus, kovavahaus tai keraaminen kestopinnoitus.

SONAX SERVICE -sopimus

Kun toimipiste haluaa mukaan SONAX SERVICE -konseptiin, tulee sen täyttää SONAXin asettamat vaatimukset. Kun edellytykset ovat kunnossa, Kahan autonhoitoasiantuntija Harri Välimäki suorittaa päivän kestävän koulutuksen, jossa esitellään konsepti ja tutustutaan SONAX PROFILINE -ammattituotteiden valikoimaan sekä tuotteiden oikeaan käyttöön. Sopimuksen synnyttyä toimipiste myös brändätään näkyvästi SONAX -palvelupisteeksi.

Toimipiste ei jää oman onnensa nojaan uuden konseptinsa kanssa, vaan valtuutetuille SONAX SERVICE -pisteille järjestetään vuosittain koulutus, jossa uudet tuotteet ja tekniikat käydään läpi. Pisteillä on myös tarvittaessa mahdollisuus saada teknistä tukea, mikäli jokin asia tai tuote askarruttaa. Myös valmiita markkinointimateriaaleja on tarjolla runsaasti ja pisteille voidaan tehdä myös yksilöllisesti räätälöityä markkinointia sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Valtuutettuja toimipisteitä on avattu jo 11 ympäri Suomea, ja uusia sopimuksia solmitaan tasaiseen tahtiin. Jos siis haluat mukaan korkealaatuisia autonhoitopalveluita tarjoavaan konseptiimme, ota rohkeasti yhteyttä.

Konseptista kertovat mielellään lisää:

SONAX-kouluttaja Harri Välimäki
0500 637 885
harri.valimaki@kaha.fi

SONAX-tuotehoitaja Linda Westerlund
(09) 6156 8254, 040 744 8888
linda.westerlund@kaha.fi

Tutustu SONAXin ammattilaistuotteisiin Autoluettelossa.

SONAX SERVICE -toimipisteet löydät täältä.

Paljon juttua SONAX-tuotteista löytyy uusimmasta Kahaviestistä.

Jaa tämä artikkeli: