SWAG tarjoaa pultit ja mutterit renkaanvaihtoruljanssiin

Vaikka huhtikuu alkaa kääntyä jo loppupuolelle, on monella autoilijalla vielä Etelä-Suomessakin talvirenkaat ajokkinsa alla. Kevät on tosissaankin antanut odottaa itseään tänä vuonna ja yöpakkaset sekä tuulilasin raaputtaminen ovat edelleen huhtikuun puolen välin tienoilla olleet arkipäivää.

Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin vaikuttaa siltä, että pahin takatalven uhka on selätetty, joten renkaita aletaan vaihtaa tiuhaan tahtiin. Rengashommissa syntyy helposti tarvetta uusille pyöränpulteille ja -muttereille, kun edelliset ovat joko ruosteessa tai sinkoilleet kadoksiin vaihtohomman yhteydessä. Saksalaisen SWAGin valikoimasta löydät korkealaatuiset, renkaisiisi sopivat pyöränpultit ja -mutterit  sopivaan hintaan ja nopealla toimituksella. Suosituimmat pyöränpultit ja -mutterit on merkitty Autoluetteloon Top 10 -merkinnällä.

Täältä löydät SWAGin pultti- ja mutterivalikoiman.

PS. Renkaanvaihdon yhteydessä on myös hyvä huolehtia vanteista ja tarkistaa iskareiden ja jarrujen kunto.

SWAG lyhyesti

SWAG-brändin johtavana ajatuksena on tarjota asiakkailleen varaosia, jotka lunastavat lupauksensa. Yli 60 vuoden ajan yritys on toimittanut ensiasennuslaatuisia varaosia jälkimarkkinoille ja edelleen jokainen tuote kehitetään ja testataan vastaamaan tiukimpia laatustandardeja.

SWAGin tuotevalikoimaan kuuluu yli 22 000 auton varaosaa, joista löytyy osia kaikkiin tunnetuimpiin saksalaisiin, eurooppalaisiin ja aasialaisiin automalleihin. SWAG kuuluu premium-luokan varaosabrändeihin ja se on osa Bilstein Groupia. Maailmanlaajuisesti tunnettu brändi edustaa laatua, luotettavuutta ja vastinetta asiakkaan rahoille.

Kahan valikoimissa olevat tuotteet löytyvät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: