Tehokaksikko autonhoitoon: SONAX PROFILINE Multistar ja Plastic care

SONAX PROFILINE -sarjan Multistar ja Plastic Care ovat todellinen tehokaksikko. Näiden kahden tuotteen avulla puhdistat autosi tehokkaasti sekä ulko- että sisäpuolelta ja pidät muovipinnat siisteinä ja hyväkuntoisina. Molempia tuotteita on saatavilla 10 litran säästöpakkauksessa ja kätevässä yhden litran pullossa. Litran pakkausten mukana toimitetaan suutin, jonka avulla ainetta on helppo suihkuttaa suoraan käsiteltävään kohteeseen.

SONAX PROFILINE Multistar Yleispesuaine
SONAX PROFILINE Multistar 1 l

Unohda erilaisten purkkien ja putelien loputon tulva; monikäyttöisellä SONAX PROFILINE Multistarilla voit korvata usean tuotteen pesuhallissa. Tämä äärimmäisen monikäyttöinen tehopuhdistaja soveltuu käytettäväksi niin auton ulko- kuin sisäpinnoillekin. Multistaria voidaan käyttää muun muassa esipesuun, vaahdotukseen, moottoritilan pesuun sekä auton verhoilujen, kumimattojen ja kangaskaton puhdistukseen.

SONAX Multistarilla on erittäin laaja materiaaliyhteensopivuus, minkä vuoksi tuote soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Multistar on raikkaan tuoksuinen ja aine puhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin lian, kuten öljyn ja rasvan. Erityisen likaisiin ja pinttyneisiin kohteisiin aineen kannattaa antaa vaikuttaa muutama minuutti ja käsitellä sitten sienellä tai harjalla. Erikoisominaisuutena Multistar jättää muoviosia käsiteltäessä kauniin alkuperäisen pinnan.

Pesuainetta laimennetaan käyttökohteen mukaan; ulkopesuun 1:5 – 1:30 ja sisäpesuun 1:10 – 1:30, likaisuusasteesta riippuen. Yhden litran suihkepullossa myytävä SONAX Multistar on laimennettu valmiiksi suhteessa 1:20.

 

SONAX PROFILINE Plastic Care Muovinhoitoaine
SONAX PROFILINE Plastic Care 1 l

SONAX PROFILINE Plastic Care on uudistava ja suojaava muovinhoitoaine, joka soveltuu erinomaisesti myös moottoritilan pesun jälkeiseen viimeistelyyn. Plastic Care kirkastaa värit ja antaa pinnoille hienovaraisen kiillon. Muovihoitoaineella on myös erittäin hyvä vedenhylkimisominaisuus, mutta käsitelty pinta ei kuitenkaan jää tahmaiseksi tai rasvaiseksi.

Kun käytät SONAX Plastic Carea muovinhoitoaineena, levitä ainetta tasaisesti pehmeällä levityssienellä tai mikrokuituliinalla. Halutusta kiillosta riippuen, muovinhoitoainetta voi laimentaa vedellä enintään suhteessa 1:3.

Jos haluat käyttää tuotetta moottoritilan viimeistelyaineena, pese ensin moottori ja puhalla ylimääräinen vesi pois paineilmalla. Suihkuta sitten SONAX Plastic Care -muovinhoitoainetta tasainen kerros moottoritilaan.

 

 

 

Katso SONAX-tuotteiden jälleenmyyjät täältä.

Jaa tämä artikkeli: