SONAX PROFILINE CC36 -käsittely antaa jopa 36 kuukauden suojan auton maalipinnalle

Auton maalipinta altistuu jatkuvasti kaikenlaiselle kulutukselle, kuten UV-säteilylle, tiesuolalle, kuravedelle ja kemikaaleille. Erittäin pitkäkestoinen ja tehokas tapa suojata auton maalipintaa on SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC36 -käsittely. Ammattikäyttöön tarkoitettu SONAX PROFILINE CC36 -keraaminen pinnoite antaa maalipinnalle kestävän suojan ja upean kiillon jopa 36 kuukaudeksi. Pinnoitettu auto paitsi näyttää hyvältä, on myös huomattavasti helpompi pitää puhtaana.

SONAX PROFILINE CC36 -pinnoitteen keraamiset partikkelit muodostavat maalipinnalle erittäin tiiviin, suojaavan pinnan, joka on paitsi lasinkova, niin myös ainutlaatuisen joustava. Pinnoite suojaa maalipintaa ulkoisilta rasituksilta, antaa vettä ja likaa hylkivän pinnan sekä upean kiillon. Oikein hoidettuna SONAX CC36 -pinnoite suojaa autoa jopa 36 kuukautta.

SONAX CC36 -pakkaus sisältää kaikki pinnoitukseen tarvittavat tuotteet.
SONAX PROFILINE CC36 -käsittely

SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC36 -käsittelyjä tarjoavat SONAX SERVICE -pisteet kautta maan. Lyhykäisyydessään CC36 -pinnoitus koostuu neljästä työvaiheesta:

  1.  Maalipinnan kiillotus
  2. Käsittely CC36 Esikäsittelyaineella
  3. CC36 BaseCoat -pinnoitteen levitys ja kuivuminen
  4. Viimeistely CC36 GlossCoat -kiiltopinnoitteella

Kaikki pinnoitukseen tarvittavat tuotteet on pakattu näyttävään SONAX PROFILINE Ceramic Coating -pakkaukseen. Pakkaus sisältää kolmen pinnoiteaineen lisäksi levityssienet, suojahanskan ja asiakkaalle annettavan käsittelytodistuksen.

Valmistaudu maalipintaa kuluttaviin talviolosuhteisiin ja varaa autollesi aika SONAX PROFILINE CC36 -käsittelyyn!

Jaa tämä artikkeli: