SONAX-tuotteilla näppärästi eroon koirankarvoista ja hajuista

Joulun pyhät on nyt vietetty ja paluu arkeen on monilla alkanut. Joulun reissujen jäljiltä auto on usein siivottomassa kunnossa, niin ulko- kuin sisäpuolelta. Maanteillä kuraantunut auto on hyvä viedä pesulle, jotta suola ja muu vaikea talvilika eivät pääse vahingoittamaan auton maalipintaa. Ulkopuolen lisäksi myös auton sisätilat kaipaavat usein pidemmän reissun jälkeen hieman siistimistä; autossa saattaa olla lemmikkien karvoja ja sisätilat haisevat ummehtuneelta. SONAXin valikoimasta löydät helppokäyttöiset ja toimivat tuotteet nopeaan auton sisätilojen putsaukseen.

Karvat irtoavat helposti SONAX-erikoisharjalla

Kaikki auton ja lemmikin omistajat tietävät, kuinka hankalaa on saada eläinten karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Karvat tuntuvat ikään kuin takertuvan auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta. Lemmikit ovat kuitenkin perheenjäseniä ja ne halutaan usein ottaa mukaan perheen rientoihin, joten niiden kuljettamista autossa on hankala välttää.

 

Jotta sinun ei tarvitsisi tarkastella mustien housujesi karvatilannetta aina autosta noustessasi, harjaa autosi tekstiilipinnat SONAX-erikoisharjalla. Tämä erikoisharja on kehitetty nimenomaan eläinten karvojen irrottamiseen. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.

Harja soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön, joten samalla harjalla saat putsattua hankalat karvat sohvalta, sängyltä ja matoilta. SONAX-erikoisharjaan tarttuvat luonnollisesti myös muut karvat, kuten ihmisten hiukset. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.

 

 

SONAX-hajuntappajasta apua tunkkaisuuteen

Vaikka lemmikkien karvat on saatu pois auton sisätiloista, jää autoon usein vielä tunkkainen haju. Varsinkin kun kelit ovat tänä talvena olleet märkiä ja kuraisia, on moni joutunut ottamaan kyytiinsä läpimärän, loskassa rymynneen koiran. Kun märkä koira sitten matkustaa tuntikausia autossa, jää märän turkin haju leijailemaan autoon. Märän koiran hajuun sekoittuu usein pitkillä automatkoilla myös matkalla nautittujen eväiden aromit, joten auton sisäilma saattaa kotiin palatessa olla todella tunkkainen.

SONAX-hajuntappaja on loistotuote auton hajun neutralisointiin. Tuote poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaan tuoksun. Suihkuta hajuntappajaa ongelma-alueille niin, että kangas tuntuu hieman kostealta ja anna kuivua. SONAX-hajuntappaja ei ole hajuste, joka peittää allensa epämiellyttävät hajut, vaan se poistaa hajut kokonaan.

 

 

Tutustu SONAX-tuotteisiin Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: