SONAX Kromitahna tehoaa hapettumiin ja palauttaa kiillon

Näyttävätkö autosi ennen niin kiiltävät kromipinnat nyt nuhjuisilta ja himmentyneiltä? Tämä on täysin normaali ilmiö, sillä ajan myötä laadukaskin kromaus hapettuu altistuessaan jatkuvasti lialle ja ilman epäpuhtauksille. Älä kuitenkaan harmistu, kromin kiilto on mahdollista palauttaa entiselleen, kun käytössä on oikeat tuotteet.

Kromipintojen puhdistusta suositellaan tehtäväksi vähintään kerran vuodessa, etteivät hapettumat ehdi laajentumaan turhan suuriksi. Kiillotukseen tarvitset ainoastaan puhtaita liinoja ja tehokkaan SONAX Kromin ja alumiinin puhdistusaineen.

Kromitahna on helppokäyttöinen ja tehokas

SONAX Kromin ja alumiinin puhdistusaine poistaa tehokkaasti ruostejäljet ja himmentymät kromi-, alumiini-, kupari- ja messinkipinnoilta. Tahnamainen tuote palauttaa alkuperäisen kiillon ja jättää pinnalle suojaavan kalvon, jolta vesipisaratkin solahtavat liukkaasti pois.

Kromitahna on erittäin helppokäyttöinen; tahna hierotaan käsiteltävälle alueelle hieman kostealla liinalla, odotetaan hetki ja lopuksi pinta kiillotetaan ja kuivataan puhtaalla liinalla. SONAX-tahnalla hapettumatkin saavat kyytiä ja huolellisella kiillotuksella kromipinnan saa kiiltämään alkuperäisessä loistossaan. Tahna sopii käytettäväksi myös polkupyörille ja kodin pinnoille.

 

SONAX-tuotteet Autoluettelossa.

Etsi jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: