Osramilta uutuushalogeenit talven pimeille teille

Title optional second lineOsramin kirkkain halogeenilamppu Night Breaker Laser lanseerattiin syyskuussa Automechanika Frankfurt 2016 -messuilla ja samalla esiteltiin uudistunut pakkaustyyli lamppuvalikoimalle.

Osram Night Breaker Laser

Night Breaker Laser on Osramin tuotekentässä tehokkaimpia perinteisiä autolamppuja. Tavalliseen halogeenilamppuun verrattuna se tarjoaa jopa 130% enemmän valoa sekä 40 metriä pidemmän ja 20% valkoisemman valokeilan tehden ajokokemuksesta mukavamman ja turvallisemman mahdollistamalla esteiden paremman havainnoinnin. Night Breaker Laser on suunniteltu autoilijoille, jotka vaativat myös vanhemmalta valotekniikalta modernia suorituskykyä.

Innovatiivista tekniikkaa

Night Breaker Laserin tehokkuuden takaa hehkulangan ja sille tehdyn ikkunan sijoitus ja muotoilu, jotka yhdessä korkeapaineisen jalokaasutäytteen kanssa maksimoivat halogeenitekniikan mahdollisuudet. Nimensä uutuustuote sai valmistuksessa käytetystä laserista, jolla on myös kaiverretty NIGHT BREAKER -teksti jokaiseen lamppuun.

Uusi pakkausilme koko ohjelmaan

Uusi lamppu on tarjolla H4- ja H7-tyyppisenä, edellisen värilämpötila 3600 ja jälkimmäisen 3900 K. Uusi Night Breaker Laser toi tullessaan myös muille Osramin autolampuille uuden pakkausilmeen, joka on syksyn mittaan nähtävillä myymälöissä.

Lisätietoja Autoluettelosta ja Osramin kotisivuilta.

Jaa tämä artikkeli: