Oikeinhoidetut nahkapenkit pysyvät kunnossa pitkään

Nahkapenkit ovat tärkeä tekijä monille, kun ollaan hankkimassa uutta autoa. Nahka onkin monessa mielessä hyvä valinta istuinten materiaaliksi, sillä se paitsi näyttää tyylikkäältä, niin on myös helppo pitää puhtaana. Nahka on myös erittäin kestävä materiaali, kun sitä hoitaa säännöllisesti oikeilla tuotteilla.

Auton nahkapenkit ovat jatkuvasti kovassa kulutuksessa, joten niiden huoltamiseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Säännöllisellä puhdistamisella ja suojauksella varmistetaan istuinmateriaalin pysyminen hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Seuraavilla SONAX-nahanhoitotuotteilla pidät penkkisi puhtaina ja hyvännäköisinä.

SONAX XTREME Nahanhoitovaahto puhdistaa ja hoitaa nahkapenkit helposti

XTREME-sarjan nahanhoitovaahto on kuluttajakäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen nahkaverhoilun puhdistus- ja hoitoaine. Vaahto soveltuu erinomaisesti niin auton nahkapenkkien kuin huonekalujen ja muidenkin nahkapintojen puhdistamiseen ja hoitoon.

SONAX XTREME Nahanhoitovaahto poistaa lian, öljyn ja rasvan penkeistä sekä jättää pinnan erittäin pehmeäksi. Vaahto sisältää aitoa mehiläisvahaa, joka kyllästää pinnan vettä ja likaa hylkiväksi. Koska hoitovaahto ei sisällä väriaineita, tuote sopii kaikenvärisille nahkapinnoille.

SONAX XTREME Nahanhoitovaahto puhdistaa ja hoitaa nahkapenkit.
SONAX Profiline nahanhoitotuotteet perusteelliseen käsittelyyn

SONAX Profiline -sarjan Leather Cleaner Foam ja Leather Care sopivat mainiosti myös ammattipuolen tehokkaaseen nahan puhdistukseen ja hoitoon. Nämä yhden litran pakkauksissa myytävät tuotteet on suunniteltu erityisesti pigmentoidusta, sileästä nahasta valmistetuille, korkealaatuisille nahkaverhoiluille.

Nahkapenkit käsitellään ensin SONAX Profiline Leather Cleaner Foam Puhdistusvaahdolla, joka puhdistaa tehokkaasti pinttyneemmänkin lian. Vaahto on hellävarainen, joten se ei vahingoita nahkaa.

Puhdistuksen jälkeen nahan pinta suojataan SONAX Profiline Leather Care Nahanhoitoaineella, joka kirkastaa nahan värin, jättää pinnan mukavan pehmeäksi ja notkeaksi sekä suojaa nahkaa UV-säteilyltä. Leather Care -voide levitetään penkeille mikrokuitutyynyllä ja hierotaan puhdistettuun, vielä kosteaan nahkaan. Sitten penkkien annetaan kuivua. Hoitoaine on miellyttävän tuoksuinen, nopeasti haihtuva eikä jätä penkkeihin rasvaisen tuntuista pintaa.

SONAX Profiline Leather Care kirkastaa nahan ja tekee pinnasta mukavan pehmeän.

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: