Vikaa vaihteistossa? LuK GearBOX korjaa!

Jos vaihteistosta alkaa kuulua epämääräisiä ääniä tai vaihteet lukittuvat, tarvitsee vaihteisto remonttia. LuK GearBOX on vaihteiston korjaussarja, joka sisältää kaikki korjaukseen tarvittavat komponentit. Jokaiselle vaihteistotyypille on oma sarjansa, jossa on otettu huomioon kunkin tyypin ominaisuudet ja tyypillisimmät viat.

LuK – luotettava asiantuntija

LuK on ollut ajoneuvojen voimansiirtojärjestelmien ja -komponenttien edelläkävijä jo viiden vuosikymmenen ajan. Yritys haluaa panostaa yhteistyöhön asiakkaiden kanssa, sillä juuri asiakkailta saadun palautteen avulla tuotteiden kehitystä saadaan vietyä eteenpäin. Tämä yhteistyö takaa sen, että markkinoille saadaan sellaisia tuotteita, joille on kysyntää ja jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita.

LuK tarjoaa korjaamoille OE-laatuisia komponentteja ja täydellisiä palvelukokonaisuuksia. Kaikki LuK-komponentit ovat optimaalisesti sovitettuja, joten korjaamot pystyvät vaihtamaan osat nopeasti ja ammattitaitoisesti.

LuK GearBOX on käytännönläheinen sarja vaihteiston korjaamiseen

Mitkä ovat vaihteistovikojen yleisimmät syyt ja mikä on vaihteiston heikoin kohta? Entä mitä kaikkea tarvitaan vaihteiston ammattitaitoiseen korjaukseen? Nämä kysymykset toimivat perustana LuK GearBOXin kehittämiselle. Kysymyksiin etsittiin vastauksia analysoimalla erilaisia, käytettyjä vaihteistoja ja etsimällä kunkin vaihteistotyypin yleisimpiä vikoja. Näiden tutkimusten pohjalta kehitettiin jokaiselle vaihteistotyypille oma LuK GearBOXinsa, joka sisältää kaikki tarvittavat osat kyseisen vaihteiston korjaamiseen.

Valmistajasta riippumatta jokaisessa vaihteistossa esiintyy ajan myötä sille tyypillistä kulumista. Vaihteiston kuluminen voi ilmetä esimerkiksi omituisina ääninä, vaihteiden vaihdon hankaloitumisena tai vaihteiden lukittumisena. LuK GearBOX sisältää yhdessä paketissa kaikki korjaukseen vaadittavat komponentit kulutusosista tyyppikohtaisiin osiin. Kulutusosia ovat esimerkiksi tiivisteet, akselitiivisteet, O-renkaat ja päälaakerit. Tyyppikohtaiset osat taas ovat niitä osia, jotka vioittuvat useimmin kyseisessä vaihteistotyypissä. Nämä ovat osia, jotka tulisi vaihtaa aina, kun vaihteisto kaipaa korjausta.

LuK GearBOX -korjaussarjat tuovat vaihteistojen korjaamisen kaikkien autokorjaamojen ulottuville ja luovat siten mahdollisuuksia lisämyyntiin. Kaikki korjaussarjojen komponentit ovat OE-laatuisia.

Kahan LuK GearBOX -valikoiman löydät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: