Webasto ThermoConnect -liikkuvuus voi olla älykästä!

Webasto ThermoConnect

Helppokäyttöisyyden uusi ulottuvuus on Webasto ThermoConnect, joka muuntaa älypuhelimesi näppärästi lisälämmittimen kaukosäätimeksi. ThermoConnect peruspaketti sisältää Webasto lisälämmitimen käytön, ajoneuvon paikallistamispalvelun sekä etädiagnostiikan huoltotilanteissa.

Webaston ThermoConnect -ominaisuudet ovat käytettävissä älypuhelimella, tabletilla tai PC-tietokoneella. ThermoConnect ohjainyksikkö on järjestelmässä avainasemassa. Tämä pieni musta laatikko asennetaan uuden tai jälkiasennetun lisälämmittimen kanssa ja se mahdollistaa saumattoman yhteyden mobiilisovelluksen ja ajoneuvon välillä. ThermoConnect -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play -kaupasta.Webasto ThermoConnect

Mihin autoni on pysäköity ja miten pääsen sinne?

Paikallistamispalvelu mahdollistaa auton löytämisen ja saat tarkan suunnan mihin päin lähteä. Automaattisen reitin näyttö on mahdollista karttasovelluksen (esimerkiksi Google Maps) avulla älypuhelimestasi.

Onko ongelmia lisälämmittimen käytössä?

Etädiagnostiikkapalvelun ansiosta, ThermoConnect -käyttäjillä on suora etäyhteys Webasto-huoltoon. Asiantuntijat tarjoavat nopeaa ja asiantutevaa palvelua etäyhteyden välityksellä, antavat tukea vianetsintään ja tarjoavat apua ongelman.

Esilämmittimen käyttö -toiminto sisältää seuravat ominaisuudet:

  • Käynnistymisaikojen yksilöllinen ohjelmointi
  • Sisälämpötilan tarkastus
  • Akkujännitteen tarkastus
  • Useiden ajoneuvojen ohjaus
  • Lämmityksen ja tuuletuksen valinta

Palvelu on voimassa 12 kuukautta ja peruttavissa milloin vain. ThermoConnect peruspaketin käyttö on riippuvainen ohjausyksikön asennuksesta. Ohjausyksikkö ja sen asennus eivät sisälly hintaan.

Lue lisää aiheesta: Varusta autosi talvea varten

Lue lisää aiheesta: Tuulilasi huurussa?

Lue lisää aiheesta: Kymmenennen kerran peräkkäin: Webaston lisälämmitin valittiin “Best Brand” –merkiksi

Lue lisää Webaston kotisivuilta

Etsi Webasto-tuotteita Autoluettelosta

 

Jaa tämä artikkeli: