Viime hetken lahjavinkit autoilevalle isälle

Ensi sunnuntaina 11.11. on tullut jälleen aika juhlistaa kaikkia isiä, vaareja ja pappoja. Mikäli et ole vielä löytänyt sopivaa lahjaa, niin tässä Kahan käytännölliset lahjavinkit autoilevalle isälle.


SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite ja SONAX Super Dry Towel -kuivausliina

SONAX XTREME Spray & Seal Suihkutettava pinnoite on erinomainen ylläpitotuote talveksi. Spray & Seal pinnoittaa auton nopeasti ja vaivattomasti. Suihkuta pestylle, märälle maalipinnalle, huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa – muuta ei vaadita. Pinnoite antaa maalipinnalle upean kiillon ja erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän pinnan.

Maalipinnan kuivaaminen luonnistuu helposti innovatiivisella SONAX Super Dry Towel -kuivausliinalla. Erittäin kestävä ja konepestävä liina kuivaa pinnat hellävaraisesti hetkessä, rumia jälkiä jättämättä.

 

 

 

 

 


Elwis H4-otsavalo

H4 on helppokäyttöinen, tehokas ja erittäin kevyt otsavalo, jossa on punaiset LED-valot otsavalon molemmin puolin. H4-valolla saat kirkkaan ja laajan työskentelyalueen ja valokeilan säätäminen onnistuu helposti yhdellä kädellä.

Otsavalon akun lataus onnistuu USB-liittimellä, mutta valoa voidaan käyttää myös 3 x AAA-paristoilla. Valossa on kaksi eri tehoa, joista himmeämmällä akku kestää noin 8,5 tuntia ja kirkkaammalla noin 4 tuntia. Elwis H4-otsavalolle on saatavilla myös vara-akkuja, joten pimeys ei pääse yllättämään.

Tutustu Elwis-työvaloihin.

 


DECA SM 1236 Automaattinen akkulaturi

DECAn täysautomaattinen, kevyt ja kompakti akkulaturi, joka soveltuu WET-, GEL- ja AGM-akkujen lataamiseen. Laturi on myös turvallinen käyttää; se on kipinöimätön sekä suojattu väärää napaisuutta ja oikosulkuja vastaan. Laturi ei myöskään vahingoita ajoneuvon herkkää elektroniikkaa. Sähkökatkon sattuessa laturi jatkaa käyttämäänsä latausohjelmaa. SM 1236 -laturin latausteho on 0,8 – 3,6 A.

Laadukas DECA-akkulaturi pitää akun toimintakuntoisena läpi talvipakkasten!

 

 

 

 


Kamasa Tools Asentajansarja 89 osaa

Kamasa Tools Asentajansarja on loistava lahjaidea nikkaroivalle isälle! Kätevään työkalusalkkuun pakattu sarja sisältää kattavan valikoiman Kamasa Toolsin parhaita työkaluja. Salkku sisältää kaksi hylsyavainsarjaa (1/4″ ja 3/8″) ja runsaan valikoiman ruuvaustyökaluja, pitkiä kiintosilmukka-avaimia, pihtejä ja jakoavaimen. Yhteensä 89 osaa.

 

 

 

 


Dräger Alcotest 3820 -alkometri

Viranomaisten käyttämällä mittaustekniikalla varustettu Dräger-alkometri on luotettava ajokunnon mittari. Kompaktin kokoinen laite sujahtaa helposti taskuun ja on lähes heti käyttövalmis, joten puhallusnäytteen voi ottaa huomaamattomasti missä tahansa. Säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään. Pakkauksessa mukana kolme suukappaletta.

Lue lisää Dräger 3820 -testeristä.

 

 

 

 


Mikäli kaipaat ohjelmaa isänpäivään, vie isä ihailemaan uusimpia automalleja autoilun megatapahtumaan, Auto 2018 -messuille. Kahan Webasto-osaston löydät paikalta 6e92. Tervetuloa tutustumaan!

Ihanaa isänpäivää!

Jaa tämä artikkeli: