Kahan SPAL-valikoimasta löytyy sopiva puhallin kaikkiin tarpeisiin

Kesällä toimiville puhaltimille on kysyntää! Kahan kattavasta SPAL-puhallinvalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin, aina mönkijöistä ja veneistä linja- ja kuorma-autoihin. Laadukkaat puhaltimet toimivat kaikissa olosuhteissa ja kaikissa ympäristöissä.

Italialaisen SPALin valikoimasta löytyy sopiva puhallin myös eri käyttötarkoituksiin. Puhaltimia voidaan käyttää esimerkiksi moottorin viilentämiseen, ilmastointiin, lisäjäähdyttimiin sekä akun ja elektroniikan jäähdytykseen. Puhallinvalikoimasta löytyy runsaasti erikokoisia puhaltimia, jotka ovat suorituskyvyltään loistavia, mutta ääneltään hiljaisia. SPALin tuotteet ovat luotettavia ja pitkäikäisiä, joten laatuun panostaminen kannattaa.

Taattua SPAL-laatua jo vuodesta 1959

SPALin tärkeimpänä tavoitteena on tuoda markkinoille innovatiivisia tuotteita, jotka yltävät korkeisiin laatustandardeihin. Yritys panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehittelyyn, jotta tuotevalikoima vastaisi aina asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

SPALin insinöörit tekevät tiivistä yhteistyötä alkuperäisvalmistajien kanssa ja keskittyvät jatkuvasti olemassa olevien tuotteiden jalostamiseen sekä uusien ideoiden kehittämiseen, jotta asiakkaille voitaisiin aina tarjota parasta mahdollista. Yritys toimii myös vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti, joten tuotteet ovat päästöstandardien mukaisia, tehokkaita ja luotettavia.

Koska SPAL on keskittänyt kaiken toimintansa saman katon alle Italiaan, on tuotteiden laatua helppo kontrolloida. Tarkkaa laadunvalvontaa suoritetaankin tuotannon kaikissa vaiheissa ja kaikki tuotteet ovatkin korkeaa ”The SPAL Quality Standard” -laatua.

Puhallinvalikoiman löydät Autoluettelosta.

Valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta löydät lisätietoa yrityksestä ja tuotteista.

Jaa tämä artikkeli: