Kirkkaat ajovaloumpiot viimeistelevät auton kesälookin

Kesän lähestyessä auto pestään ja vahataan yleensä huolella, jolloin auto kiiltää upeasti auringossa. Mutta myös umpioiden kunto olisi syytä tarkistaa, jos halutaan viimeisen päälle ehostettu menopeli, sillä mattaantuneet ja kellertävät ajovaloumpiot pilaavat loistokkaan vaikutelman hetkessä. Millä umpiot saisi kirkastettua, kun tavallinen pesu ja hankaaminen eivät tuota toivottua tulosta?

Muovisten ajovaloumpioiden mattaantumista, kellastumista ja naarmuuntumista on mahdotonta estää, kun aikaa kuluu ja kilometrejä karttuu. Mattaantuneet umpiot heikentävät ajovalojen näkyvyyttä, mutta myös näyttävät epäedustavilta. Ajovaloumpiot on kuitenkin mahdollista saada jälleen kirkkaiksi ja hyvännäköisiksi, kun käytät SONAXin ajovalojen kirkastukseen tarkoitettuja tuotteita. Heitä siis hyvästit himmeille, kellertäville ajovaloille!

SONAX Ajovaloumpioiden kirkastussarjalla siistit umpiot vaivattomasti

SONAX Ajovaloumpioiden kirkastussarjalla kirkastat muoviset ajovaloumpiot helposti ja nopeasti. Käsittely palauttaa umpioiden alkuperäisen kirkkauden ja suojaa umpioita uudelleen mattaantumiselta. Pakkauksessa on mukana kaikki käsittelyyn tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Yksi kirkastussarja riittää kahteen kahden umpion käsittelyyn.

SONAX Kirkastussarja sisältää kaiken tarvittavan umpioiden käsittelyyn.
  1. Aloita käsittely pesemällä umpiot ja suojaa tämän jälkeen umpioiden reunat huolellisesti esimerkiksi teipin avulla.
  2. Hio umpion pinta pyörivin liikkein kostutetulla P5000-vesihiontaruusukkeella. Hionta kirkastaa mattaantuneen pinnan ja tasoittaa naarmut.
  3. Pyyhi umpion pinta kiillotusliinalla.
  4. Kiillota umpio SONAX Headlight Polish Hionta-aineella ja kiillotussienellä, kunnes haluttu kiiltoaste on saavutettu.
  5. Pyyhi pinta kiillotusliinalla.
  6. Hionnan ja kiillotuksen jälkeen, ota käyttövalmis Headlight Sealant Pinnoiteliina pakkauksesta ja käy liinalla huolellisesti läpi käsitellyt pinnat. Pinnoiteliina tekee umpion pinnalle suojaavan kalvon.
  7. Anna umpioiden lopuksi kuivua 30 min.

Helppoa, vaivatonta ja lopputuloksena kirkkaat ja hyvännäköiset ajovaloumpiot!

 

SONAX Profiline -tuotteet ajovaloumpioiden ammattimaiseen käsittelyyn

SONAX Profiline Headlight Polish on hiomatahna ajovaloumpioiden koneelliseen kiillotukseen. Tahna poistaa tehokkaasti kellastumat, pienet naarmut ja kirkastaa mattaantuneet kohdat. Kiillotuksen jälkeen umpion pinta tulee puhdistaa huolellisesti ja suojata erillisellä suoja-aineella.

SONAX Profiline Headlight Protection suoja-ainetta suihkutetaan puhtaalle kiillotusliinalle ja levitetään liinan avulla ohuelti umpion pinnalle. Odota kunnes pinnoite on lähes täysin haihtunut ja toista käsittely. Kun toinen kerros on lähes haihtunut, kiillota ultrahienolla mikrokuituliinalla. Anna pinnoitteen kovettua tunnin ajan kuivassa tilassa. Käännä purkki ylösalaisin käsittelyn jälkeen ja suihkuta suutin tyhjäksi. Tämä estää suuttimen tukkiutumisen.

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: