Kamasa Tools -kuvakilpailu!

ylabanneri

Kilpailuun voi osallistua Facebookissa, Kamasa Tools Suomi sivustolla www.facebook.com/kamasatoolssuomi.

Tykkää, jaa ja lähetä kuva kohteesta johon kipeästi tarvitsisit Kamasa Tools työkaluja.

Parhaan kuvan lähettäjä voittaa Kamasa Tools 166- osaisen asentajan sarjan K 25018.
Kilpailu on voimassa 22.4. – 30.6. 2015


 

Säännöt

Järjestäjä

Oy Kaha Ab Ansatie 2, PL 117, 01511 Vantaa

 

Osallistuminen

Osallistuminen ”KAMASA KUVAKILPAILU” -kilpailuun on avoin kaikille henkilöille. Kilpailuun osallistut näin: Jaa kilpailusivu, tykkää sivusta ja lataa kuva Kamasa Tool Suomi -aikajanalle kohteesta johon kipeästi tarvitsisit Kamasa Tools työkaluja. Kilpailuun ei voi osallistua muulla tavoin.

 

Kilpailuaika 

Kilpailu alkaa 22.4. 2015 ja päättyy 30.6. 2015

 

Palkinnot 

Paras kuva voittaa Kamasa Tools 166 –osaisen  asentajan sarjan K 25018. Arvo 567,00 €

Voittajille ilmoitetaan voitosta aina henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Kilpailun voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Yleistä 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden perua tai muuttaa kampanjaa, jos petosta, teknisiä ongelmia tai muuta haittaa syntyy, mikä ei johdu järjestäjästä. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä.

 

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä:

Kaha Oy Ab, Ansatie 2 A, 01740 Vantaa, Y-tunnus: 08607173

 

2. Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun saavat osallistua Suomessa asuvat  luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai  palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät  kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

 

3. Osallistumisaika:

Osallistumisaika alkaa 22.4.2015 ja päättyy 30.6.2015. Osallistumisajan jälkeen  vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.  Järjestäjä ei vastaa  tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

 

4. Kilpailuihin osallistuminen:

Kilpailuun voi osallistua Internetissä Facebookissa Kamasa Tools Suomi sivustolla www.facebook.com/kamasatoolssuomi  lähettämällä kuvan kohteesta johon kipeästi tarvitsisit  Kamasa Tools työkaluja.

 

5. Palkinnot:

Kilpailun palkintona Kamasa Tools asentajan sarja K 25018. Palkintoa ei voi vaihtaa, siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi.

 

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä yksityis viestilla Facebookin kautta.  Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai postitettu palkinto palautuu Järjestäjälle  virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi,  että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai  mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan  uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset  osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai  arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

7. Järjestäjän vastuu:

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista,  jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon  vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan  heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.  Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan  palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton  hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.  Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla  kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja  Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla  niistä kilpailusivulla.

Jaa tämä artikkeli: