Kamasa Shop tarjoaa ammattilaisten työkaluja verkossa

Eikö lähimmällä Kamasa Tools -jälleenmyyjälläsi ollut hyllyssä haluamaasi tuotetta vai haluatko muuten vain selailla valikoimaa kaikessa rauhassa vaikka omalta kotisohvalta? Molempiin tilanteisiin sopiva ratkaisu on Kamasa Shop!

Kamasa Shop on Kamasa Tools -tuotteiden verkkokauppa, jossa koko tuotevalikoima on helposti selailtavissa. Shopista löydät kätevästi tuotteita aina ajoneuvotyökaluista ja hylsysarjoista työkaluvaunuihin ja korjaamovarusteisiin. Verkkokaupasta tuotteita pääsevät siis tilaamaan kaikki; niin alan ammattilaiset kuin valveutuneet harrastajatkin.

Näin Kamasa Shop toimii

Kun olet lisännyt haluamasi Kamasa-tuotteet verkkokaupan ostoskoriin, pääset valitsemaan itsellesi sopivan tilauksen noutopisteen 27 eri vaihtoehdosta ympäri Suomen. Kamasa Shopin tilauksien noutopisteinä toimivat valtuutetut Kamasa Toolsin jälleenmyyjät.

Kamasa Shop on nopea tapa tilata tarvitsemiasi työkaluja, sillä toimitusaika on yleensä vain kaksi arkipäivää. Kun asiakkaan tilaamat tuotteet ovat saapuneet noutopisteeseen, ilmoitetaan siitä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Käy tutustumassa Kamasa Shopiin osoitteessa: Kamasa-shop.fi

Kamasa Tools – Ruotsalaista laatua vuodesta 1968

Kamasa Tools –brändi syntyi vuonna 1968 ja siitä lähtien työkalut ovat edustaneet ruotsalaista laatua ja tuotekehitystyötä parhaimmillaan. Kamasa Tools on tunnettu toimivista ja korkealaatuisista työkaluistaan, jotka täyttävät ammattimekaanikon vaatimukset ja ylittävät odotukset.

Työkalut on kehitetty yhteistyössä mekaanikkojen kanssa, sillä heidän käyttökokemuksensa ja palautteensa ovat avain onnistuneeseen tuotekehitykseen. Korjaamoissa tehtävät työkalutestit takaavat sen, että valmiit tuotteet ovat ergonomisia, turvallisia ja ennen kaikkea toimivat myös haastavissa korjaamo-olosuhteissa.

Kamasa Toolsin kaikilla tuotteilla on täysi takuu materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan, joten voit tehdä ostopäätöksen luottavaisin mielin. Työkalut on suunniteltu kestämään vuosia.

Lue lisää Kamasa Toolsista tästä.

Jaa tämä artikkeli: