Kaikki ilmastoinnin varaosat Kahalta

BHS_ilmastoinnin_varaosat

Kahalla on tarjota jälkimarkkinoille täysi kattaus ilmastoinnin korjaustöissä tarvittavia varaosia ja tarvikkeita. Markkinajohtaja Behr Hella Servicen tuotteita täydentävät Valeo ja Denso sekä uutuutena ilmastointiputkien suurvalmistaja Vemo.

Kelit ja kauppa kuumenevat

Kesä merkitsee voimakasta kasvua ilmastoinnin varaosien kysynnälle. Kahan kattavan valikoiman ja nopeiden toimitusten ansiosta vapaa varaosakauppa voi kiireisimmän sesonginkin aikana palvella asiakkaitaan tehokkaasti. Kompressoreiden, kuivaimien, höyrystimien, venttiilien, puhaltimien ja lauhduttimien lisäksi valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat asennusosat ja valmiit korjaussarjat.

Behr Hella Service

Behrin ja Hellan yhteisyritys on yksi alan suurimmista sekä alkuperäisosia että OEtasoisia varaosia jälkimarkkinoille toimittavista valmistajista. BHS-kirjainyhdistelmä takaa, että asiakkaan auton ilmastointijärjestelmä tulee huollettua ja kuntoon taatusti yhteensopivilla lämmitys-, jäähdytys ja ilmastointijärjestelmien komponenteilla.

Vemo

Keväällä Kahan valikoimaan tuleva Vemo on jälkimarkkinoiden johtava ilmastointiputkien valmistaja. Tuotemerkki kuuluu 70-luvun lopulla perustetulle saksalaiselle Vierol-konsernille, joka on lyhyessä ajassa noussut kansainvälisesti merkittäväksi autoilmastoinnin ja -elektroniikan sekä ohjaus-, jarru- ja kumi-metalliosien toimittajaksi.

Valeo ja Denso

Sekä vuonna 1923 perustettu ranskalainen Valeo että 1949 toimintansa aloittanut japanilainen Denso kuuluvat autoalan perinteikkäimpiin ja arvostetuimpiin valmistajiin niin OE- kuin jälkimarkkinoillakin. Kahan AC varaosaohjelmassa maailmankuulut tuotemerkit täydentävät BHS-valikoimaa ennen kaikkea kompressoreiden osalta.

OE-laatua edullisesti

Aina kun tarvitaan ilmastoinnin varaosia, kannattaa tutustua Kahan kilpailukykyisesti hinnoiteltuun tarjontaan Autoluettelo.fi -palvelussa. Rekisterinumeron mukaan tehty ajoneuvokohtainen tuotehaku merkitsee, että osa on varmasti oikea ja yhteensopiva. Haun voi halutessaan tehdä myös OEnumerolla tai tuote-/vertailunumerolla.

Jaa tämä artikkeli: