Kaha mukana huomenna starttaavilla Vene 18 Båt -messuilla

Huomisesta alkaen Helsingin Messukeskus täyttyy toinen toistaan hienommista veneistä, venetarvikkeista ja muista vesiharrastuksista, kun Vene 18 Båt -messut polkaistaan käyntiin. Kaha on jälleen mukana Pohjois-Euroopan suurimmassa veneilytapahtumassa osastolla 5r11. Osastollamme esitellään muun muassa veneen lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmiä, saniteettitarvikkeita sekä muita venevarusteita. Lämpimästi tervetuloa monipuoliselle osastollemme!

Vene 18 Båt -messut

Venemessut täyttää Messukeskuksen kaikki hallit, joten tekemistä ja nähtävää riittää koko perheelle. Tapahtumassa on esillä satoja erilaisia veneitä, kattava valikoima venevarusteita ja -tarvikkeita, suuri kalastusharrastukselle omistettu messualue sekä lasten omat venemessut. Lisäksi messuilla mukana on Uusi Aalto Waterexpo, jossa pääosassa ovat vesiharrastamisen lajit. Yleisön on myös mahdollista päästä kokeilemaan vesilajeja alueelle rakennetussa jättialtaassa.

Näyttelyn lisäksi Vene Båt -messut tarjoavat paljon erilaista oheisohjelmaa, kuten tietoiskuja, seminaareja ja esityksiä. Uusi Aalto -alueella järjestetään lajikokeilujen lisäksi myös kansainväliset Wakeboard-kisat, SUP-haastekisoja sekä Jet Ski -esityksiä. Messuilla on myös ensimmäistä kertaa mukana Veneilijän kamapörssi, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita ja -vaatteita.

Vene Båt -messut järjestettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1976 ja viime vuosina messut ovat keränneet yli 70 000 kävijää/tapahtuma. Messukeskuksessa järjestettävistä tapahtumista venemessut on suurin joka vuosi järjestettävä näyttely.

Tutustu Vene 18 Båt -messujen tarjontaan täältä.

Vuoden 2018 messujen aukioloajat

Pe 9.2. klo 11 – 19
La 10. – Su 11.2. klo 10 – 18
Ma 12. – Pe 16.2. klo 11 – 19
La 17. – Su 18.2. klo 10 – 18

 

 

Tule ja ihastu!

Venemessut esittelee kaikkea, mitä voi tehdä vesillä.

Jaa tämä artikkeli: