HELLA-tuotteet uutuutena Kahan valikoimassa

Lokakuun alusta alkaen Kahan valikoima on täydentynyt saksalaisen HELLAn tuotteilla. HELLA on maailmanlaajuisesti tunnettu ajoneuvotuotteiden ja -varaosien kehittäjä ja valmistaja, joka on erikoistunut etenkin ajoneuvoteollisuuden valotekniikka- ja elektroniikkatuotteisiin.

HELLAn laajasta tuotetarjonnasta Kahan valikoimaan on otettu merkkikohtaisia ajovaloja ja umpiota, ajoneuvoelektroniikan komponentteja sekä startteja ja latureita. Valikoima laajenee entisestään marraskuussa, jolloin valikoimaan tulee monipuolinen kattaus erilaisia HELLAn lisä- ja työvaloja.

 

HELLA – Technology with vision

Jo vuonna 1899 Saksassa alkunsa saanut HELLA on nykyään maailmanlaajuisesti toimiva pörssiyhtiö ja perheyritys, jolla on yli 40 000 työntekijää ympäri maailman. Yritys kehittää ja valmistaa muun muassa valotekniikkaa, elektroniikkaa, moottoriajoneuvojen osia ja lisävarusteita ajoneuvoteollisuudelle sekä jälkimarkkinoille. 7,1 miljardin euron liikevaihdollaan (2017) konserni kuuluu maailman 40 suurimman ajoneuvoteollisuuden toimittajan joukkoon ja on yksi Saksan suurimpia teollisuusyrityksiä.

HELLAlla panostetaan merkittävästi tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä tekee siitä alan merkittävimpiä innovaatiojohtajia. Huipputeknologiaa edustavat, innovatiiviset elektroniikka- ja valaisuratkaisut on kehitelty kuljettajan mukavuus ja turvallisuus edellä, ympäristövaikutuksia unohtamatta.

Automallikohtaiset HELLAn tuotteet löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla.

Jaa tämä artikkeli: