HELLA-polttoainepumput Kahan valikoimaan

Kahan suosittujen HELLA-tuotteiden valikoimaa on laajennettu ja laadukkaat HELLA-polttoainepumput ja -polttoaineen säiliöyksiköt on nyt avattu Autoluetteloon. Uuden valikoiman 34 varastoitavaa tuotetta takaavat laajan ajoneuvoyhteensopivuuden ja lisää tuotteita tullaan avaamaan vuoden 2019 kuluessa. HELLA-valikoimasta löytyy sekä pelkkiä polttoainepumppuja että kokonaisia polttoaineen säiliöyksiköitä.

HELLA-tuotteet tuovat lisää valinnanvapautta Kahan polttoainepumppuvalikoimaan; pumppuja on nyt tarjolla useammalta eri tuotemerkiltä, eri hintaluokissa. Myös HELLA-polttoainepumpuilla on Kaha 3V-varaosatakuu.

Korkealaatuiset HELLA-polttoainepumput

Polttoainepumpun tehtävänä on siirtää polttoainetta säiliöstä moottoriin, joten se on erittäin olennainen osa polttoainejärjestelmää ja koko ajoneuvon toimintaa. Vaurioitunut pumppu voi estää moottorin käynnistymisen, joten se on syytä vaihtaa viipymättä uuteen.

Tyypillisimpiä syitä polttoainepumpun rikkoutumiselle ja toimintahäiriöille ovat tankkiin kertyneet epäpuhtaudet, likainen tai vääränlainen polttoaine, ylikuumentuminen ja kuluminen. Jatkuva lähes tyhjällä tankilla ajaminen nopeuttaa polttoainepumpun kulumista.

HELLA-polttoainepumput ovat korkeaa OE-laatua ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon asennettavuuteen. HELLAn innovatiiviset polttoainepumput ovat myös erittäin suorituskykyisiä; ne toimivat korkeilla pyörintänopeuksilla ja käyttävät vähemmän virtaa kuin vanhemman malliset pumput. HELLA-pumppujen suurena etuna on myös kattava soveltuvuus; sopivia polttoainepumppuja löytyy esimerkiksi BMW:n, Fordin, Opelin, Renaultin, Peugeotin ja Nissanin automalleille.

Ajoneuvokohtaisesti sopivat polttoainepumput löydät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla.

Lue lisää Kahan valikoiman HELLA-tuotteista.

Jaa tämä artikkeli: