GSP tarjoaa varaosia kilpailukykyiseen hintaan

Kahan varaosavalikoimaa täydentävät GSPn valmistamat varaosat hieman vanhempaan kalustoon. Valikoimistamme löytyvät GSPn pyöränlaakerit ja -navat sekä vetoakselit ja -nivelet sopivat yli kymmenen vuotta vanhoihin ajoneuvoihin, automalleista ja -merkeistä riippuen, ja osien hinta-laatusuhde on todella hyvä. Ajoneuvoon soveltuvat GSP-varaosat löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla.

GSP Automotive Group

Vuonna 1985 perustettu GSP Automotive Group valmistaa varaosia eurooppalaisiin, amerikkalaisiin ja aasialaisiin autoihin. GSPllä on omat tuotantolaitokset Kiinassa ja Pohjois-Amerikassa sekä jakelukeskukset Saksassa ja Yhdysvalloissa, joten yritys pystyy toimittamaan tuotteitaan maailmanlaajuisesti autoalan jälkimarkkinoille.

GSPn tuotteita myydään yli 120 maassa ja varaosavalikoima kattaa suurimman osan tiellä liikkuvista ajoneuvoista. Yritys haluaa panostaa tuotekehitykseen ja pystyä tarjoamaan korkealaatuisia varaosia kilpailukykyiseen hintaan. Koska tuotteet valmistetaan omilla tuotantolaitoksilla, on laatua helpompi tarkkailla ja osat täyttävätkin korkeat laatustandardit.

Voit tutustua yrityksen toimintaan heidän englanninkielisillä kotisivuillaan.

Jaa tämä artikkeli: