Deca-akkulaturi estää akun hyytymisen pakkasilla

Auton akku ja Suomen talvi ei aina ole se kaikkein ideaalein yhdistelmä. Monille tuttu tilanne pakkasella on, että käynnistäessä autosta kuuluu korkeintaan pientä pihinää, eivätkä edes ajovalot jaksa syttyä. Akku on päässyt loppumaan, eikä lähistöllä ole kaveria auton ja starttikaapeleiden kanssa pelastamassa tilannetta. Jos et jaksa ajella turhanpäiten pitkin kyliä välttyäksesi akun tyhjenemiseltä, hanki Decan akkulaturi ja vältä epämiellyttävät akkuyllätykset.

Deca-akkulaturi lataa akkusi nopeasti ja turvallisesti

Kylmällä säällä etenkin lyhyet ajomatkat ovat myrkkyä auton akulle, sillä akkuun ei ehdi latautumaan edes käynnistämiseen tarvittavaa virtaa, puhumattakaan ikkunoiden ja penkkien lämmittämiseen vaadittavasta virrasta. Kun hankit akullesi laadukkaan Deca-laturin, akun käyttöikä pitenee ja pystyt elvyttämään purkautuneita akkuja helposti.

Decan valikoimasta löytyy akkulatureita niin kuluttajan kuin korjaamojenkin vaativiin tarpeisiin. Deca-akkulaturit ovat 100 % eurooppalaisia tuotteita ja ne on valmistettu San Marinossa. Latureita on saatavilla kaikenlaisiin ajoneuvoihin; aina moottoripyöristä ja veneistä henkilöautoihin ja kuorma-autoihin. Deca-laturit ovat myös turvallisia käyttää; ne ovat kipinöimättömiä sekä suojattuja väärää napaisuutta ja oikosulkuja vastaan. Sähkökatkon sattuessa laturit jatkavat käyttämäänsä latausohjelmaa.

Kun hankit Deca-akkulaturin, voit unohtaa aikaa vievät ”latausajelut” ja antaa laturin huolehtia siitä, että akussa on virtaa myös kaikkein kylmimpinä aamuina. Akkulaturi on myös hyödyllinen lahja pukin konttiin!

Tutustu Deca-akkulaturivalikoimaan Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: