Classic Motorshow tarjoaa ajoneuvonostalgiaa Lahdessa

Lahdessa riittää nähtävää tulevana viikonloppuna 5.-6.5.2018, kun Classic Motorshow valtaa Lahden Messukeskuksen näyttelyhallit ja lähiympäristön kadut täyttyvät klassikkoautoista. Tänä vuonna SONAXilla ja Kamasa Toolsilla on kunnia olla mukana tapahtuman pääsponsoreina.

Parkkipaikan tunnelmaa vuodelta 2017. Kuva: RLO Events Oy / Riku Kaminen

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden oma näyttely Classic Motorshow kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita; mukana on menneiden vuosikymmenten helmiä, asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja monipuolista oheisohjelmaa. Näyttelyssä on vuosittain esillä yli 400 ajoneuvoa, aina autoista ja moottoripyöristä työkoneisiin ja raskaaseen kalustoon.

Vuosittain tapahtuma houkuttelee paikalle noin 18 000 kävijää ja se toimii monelle alan harrastajalle kesän avaustapahtumana, johon halutaan saapua paikalle omalla, ehostetulla klassikkoautolla.

Classic Motorshow 2018

Classic Motorshown ainutlaatuinen piirre on sen monipuolisuus. Näyttely ei ole suunnattu vain tietyntyyppisten klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan kokoaa kaikki alasta innostuneet mukavaan, yhteiseen tapahtumaan.

Näyttelyssä on kuitenkin vuosittain vaihtuva teema, jolle on omistettu oma teemahalli. Vuoden 2018 teemana on Britit ja esillä on noin 40 aiheeseen liittyvää ajoneuvoa. Täysin uutena ajoneuvokokonaisuutena tämän vuoden tapahtumassa on Omistajien helmet, jossa esitellään yksityishenkilöiden rakkaita ajokkeja.

Kamasa Tools ja SONAX -osastolla tapahtuu

Vuoden 2018 näyttelyn pääyhteistyökumppanit, SONAX ja Kamasa Tools, ovat isosti esillä tapahtumassa ja lisäksi löydät meidät omalta osastoltamme E8. Osastolla on esillä laaja valikoima SONAX- ja Kamasa Tools -tuotteita sekä huikeita messutarjouksia.

Osastomme vetonaulana on alkuvuodesta SONAX Suomen Facebook-sivuilla järjestetyn, SONAX Fix My Ride -kilpailun upea voittaja-auto Plymouth Fury, joka on ehostettu priimakuntoon messuja varten. Lisäksi osastoltamme löytyy SONAX Popcorn baari, joka tarjoilee pientä naposteltavaa messuvieraille.

SONAX- ja Kamasa Tools -tuotteiden lisäksi osastollamme ovat mukana myös Bilstein-iskunvaimentimet Rally Systemsin asiantuntijoiden esitteleminä sekä Fenno-pakoputket.

Liput ja aukioloajat

Liput ovelta: 19 €

  • Sisältää narikan sekä pysäköinnin järjestäjän osoittamilla alueilla
  • Alle 12-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa

Aukioloajat:

  • Lauantaina 5.5.2018 klo 9 – 17
  • Sunnuntaina 6.5.2018 klo 10 – 17

Classic Motorshown ohjelman ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli: