CEMO tarjoaa ratkaisut turvalliseen varastointiin

Huonot säilytysratkaisut tai vääränlaiset käsittelytavat voivat aiheuttaa pahimmillaan onnettomuuksia korjaamoilla ja varastoissa, jos esimerkiksi vaarallisia kemikaaleja pääsee vuotamaan. Kaha tuo nyt valikoimaansa saksalaisen CEMOn tuotteet, jotka on suunniteltu ammattimaiseen, turvalliseen varastointiin ja käsittelyyn.

CEMO on kansainvälisesti alansa huippua kuljetus- ja varastosäiliötekniikassa. CEMOn valikoimasta löydät tuotteita esimerkiksi akkujen, kemikaalien, polttoaineiden, öljyjen ja AdBlue-nesteiden asianmukaiseen säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Käsittele vaarallisia aineita asianmukaisesti CEMO-tuotteiden avulla

CEMO tarjoaa innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista (GRP) tai polyeteenistä (PE). Materiaalit ovat kestäviä, turvallisia ja käytännöllisiä. Lasikuituvahvisteisen muovin valtteja ovat hyvä korroosionkestävyys, kevyt paino, maksimivakaus ja pitkä käyttöikä.

Tuotteet täyttävät kaikki vaaditut turvallisuuskriteerit ja vastaavat käytännön vaatimuksiin älykkäillä, työtä helpottavilla yksityiskohdillaan. CEMOn tuotteiden avulla käsittelet polttoaineita, voiteluaineita, kemikaaleja, vaarallisia aineita ja muita nesteitä kätevästi ja ne ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristölle.

Kun yrityksellä on käytössään esimerkiksi CEMOn reilunkokoinen polttoainesäiliö, ei se ole niin riippuvainen huoltoasemaverkostosta. Säiliöiden ja kuljetusratkaisujen lisäksi CEMOn valikoimassa on myös annostelu- ja pumppujärjestelmiä, joiden avulla aineita on helppoa ja turvallista annostella sekä siirtää astiasta toiseen.

Hoida siis yrityksesi säilytysratkaisut kuntoon ja tutustu CEMOn tuotteisiin Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: