Pienillä Calixin lisäominaisuuksilla merkittävää hyötyä

Uusi vuosi 2017 alkaa sääennusteiden mukaan hyytävän kylmällä pakkassäällä. Kylmiin säihin kannattaa varautua jo etukäteen. Valmiiksi lämpimät sisätilat, huurteettomat ikkunalasit ja esilämmitetty moottori nostavat sekä talviautoilun mukavuuden että turvallisuuden uudelle tasolle. Calix tarjoaa lämmittämiseen ratkaisuja, jotka helpottavat laitteen käyttöä ja asennusta.

1768000-319Calix Slim Line -sisätilanlämmittimissä on monta erilaista kiinnitystapaa. Lämmittimen voi asentaa vaivattomasti ilman porattavia reikiä uudenlaisen kiinnitystelineen (Uutuus!)  tai tukijalan avulla. Toki lämmittimen voi myös asentaa perinteisellä seinäkiinnikkeellä kiinteästi paikalleen. Oli kiinnitystapa mikä tahansa, voi lämmittimen kulmaa aina säätää jopa 30 °. Oikealla puhalluskulmalla sisätilat lämpenevät ja ikkunat sulavat entistä nopeammin.

 

calix_led

 

Lohkolämmitin ja sisätilanlämmitin kytketään verkkovirtaan LED-valolla varustettulla liitäntäjohdolla. Valo helpottaa kiinnittämistä pimeällä. Kun johdossa on virtaa, loistaa johdon pää kirkkaan vihreänä koko lämmityksen ajan. Pakkasenkestävä ja helppokäyttöinen johto on saatavana pituuksissa 2,5m-10m.

 

elementtikaapelinkiinnikeLohkolämmittimen johdolle ei enää tarvitse porata reikää puskuriin tai maskiin. Calix-asennuskiinnike minipistorasioineen asennetaan näppärästi rekisterikilven alle kiinnikkeisiin.

Jaa tämä artikkeli: