Optimaalinen ajokokemus Bilstein-iskunvaimentimilla

Saksalainen Bilstein on synonyymi kestävälle jousitukselle ja iskunvaimennukselle. Yritys on valmistanut iskunvaimentimia jo yli 60 vuoden ajan ja tiivistä yhteistyötä ajoneuvovalmistajien kanssa, jotta iskunvaimennintekniikkaa saadaan kehitettyä entisestään.

Miten Bilstein-iskunvaimentimet eroavat toisistaan?

Laajasta Bilstein-valikoimasta löytyy sopiva iskari kaikkiin tarpeisiin. Kaikissa Bilstein-painekaasuiskunvaimentimissa on omat ominaispiirteensä, jotta jokainen kuljettaja löytää iskarin omaan makuunsa sopivilla ajo-ominaisuuksilla.


Bilstein B4

B4 tarjoaa kuljettajalle optimaalisen, alkuperäistä vastaavan ajokokemuksen; auto käyttäytyy kuin se olisi vasta ajettu tehtaasta ulos. B4-iskunvaimentimet ovat korkeaa OE-laatua ja takaavat yhdenmukaisen vaimennustehon kaikilla kuormilla, hyvän pidon sekä tarkat ajo-ominaisuudet. Bilstein B4-vaimentimia on saatavilla lähes kaikkiin markkinoilla oleviin henkilöautomalleihin.

 

 

 

 

 

 


Bilstein B6

Bilstein B6 on ihanteellinen painekaasuiskunvaimennin niille, jotka eivät halua tinkiä suorituskyvystä tai mukavuudesta missään tilanteessa. B6-iskunvaimentimen slogan kuuluukin; ”Parempi kuin alkuperäinen”.

B6-iskunvaimentimet tarjoavat optimaalisen pidon ja paremman suuntavakauden niin normaaliajossa kuin ääriolosuhteissakin. Bilstein B6:lla on myös suurempi tehoreservi ja pidempi käyttöikä, myös perävaunua vedettäessä tai ajettaessa usein raskaasti kuormattuna. B6 on siis täydellinen valinta, kun vaatimukset jousitukselta ovat korkealla, mutta ajoneuvon ulkonäkö halutaan säilyttää ennallaan.

 

 

 

 


Bilstein B8

B8-painekaasuiskunvaimennin tarjoaa saman suorituskyvyn kuin B6, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä laskevien jousisarjojen kanssa. Lyhennettyjen, erittäin suorituskykyisten B8-iskunvaimentimien avulla taataan madallusjousia varten vaadittava jousijännitys ja tuetaan siten urheilullista ja dynaamista ajokokemusta. Näillä iskunvaimentimilla autoon saadaan paitsi urheilullinen ulkonäkö, niin myös tarkemmat ajo-ominaisuudet ja parempi hallittavuus.

B8-iskunvaimentimet sopivat yhteen niin jälkiasennettavien laskevien jousisarjojen kuin valmistajien omien urheilujousitusten kanssa. Urheilujousitus toimii paremmin, kun jousien pareina ovat tarkoitukseen sopivat iskunvaimentimet.

 

 

Lue lisää: Kaasujalka testasi Bilstein-alustasarjan.

Etsi Bilstein-iskunvaimentimien jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: