Autoilun megatapahtuma; Auto & Autokorjaamo 2018 alkaa perjantaina Messukeskuksessa!

Helsingin Messukeskus täyttyy perjantaista sunnuntaihin 9.-11.11.2018 uutuuttaan kiiltävistä autoista, lisävarusteista, varaosista, autoalan uusista tuulista sekä viihdyttävästä ohjelmasta. Autokorjaamo- ja Auto 2018 -messut tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa niin autoalan ammattilaisille kuin kuluttajillekin. Ammattilaisille suunnatut Autokorjaamo 2018 -messut ovat avoinna rekisteröityneille kävijöille perjantaina ja lauantaina. Kuluttajille suunnattuun Auto 2018 -tapahtumaan pääsee vierailemaan perjantaista sunnuntaihin.

Autokorjaamo 2018

Maksuton, kansainvälinen autoalan ammattilaistapahtuma Autokorjaamo 2018 kokoaa yhteen ammattilaiset niin autokorjaamoista, -maalamoista, huoltoasemilta, varaosaliikkeistä kuin oppilaitoksista ja yhdistyksistäkin. Tapahtumassa esillä on laaja kattaus alan tuote- ja palvelutarjontaa sekä uusinta osaamista ja teknologiaa. Lisäksi ohjelmassa on paljon keskustelua alan polttavista puheenaiheista, tietoiskuja, työnäytöksiä sekä uusi Demoalue, jossa pääset tutustumaan innovatiivisiin projekteihin.

Autokorjaamo 2018 -tapahtuma on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 9 – 18 Messukeskuksen halleissa 1-3. Kahan näyttävän messuosaston löydät keskeiseltä paikalta 1a11. Tervetuloa moikkaamaan Kahalaisia ja tapaamaan muita alan ammattilaisia!

Muista rekisteröityä messukävijäksi ennakkoon, niin vältät turhan jonottelun!

Auto 2018

Harkitsetko uuden auton hankkimista? Auto 2018 on loistava tilaisuus eri automallien ja -merkkien vertailuun! Auto 2018 -messut keräävät saman katon alle lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit ja niiden uutuusmallit. Tapahtumassa on koeajettavana lähes 200 uutta autoa 29 eri merkiltä, joten erilaisten autojen kokeileminen on nopeaa ja vaivatonta. Koeajettavien automallien joukossa on myös lähes 50 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Lisäksi mopokortin haltijat pääsevät testaamaan uusia nopeusrajoitettuja kevytautoja.

Auto 2018 järjestetään Messukeskuksen halleissa 6-7 ja tapahtuma on avoinna messukävijöille koko viikonlopun; perjantaista sunnuntaihin. Kaha on mukana Auto 2018 -messupuolella Webasto-teemaisella osastolla. Pääset tutustumaan Webasto Pure -sähköauton latausasemaan osastopaikalla 6e92.

Tutustu Auto 2018 -ohjelmaan tästä.

Voit myös rekisteröityä koeajajaksi ennakkoon ja välttää pahimmat jonottelut.

Auto 2018 on avoinna perjantaina klo 10 – 20 ja lauantaina & sunnuntaina klo 10 – 18. Tervetuloa!

 

Jaa tämä artikkeli: